Solliciteren & werken

Het is leuk werken bij Beercoo. Dus solliciteer op de functie die bij jou past! Lees hier hoe je solliciteert en wat er gebeurt als je bij ons komt werken.

Lees meer over werken bij Beercoo

Ben jij enthousiast? Zit je vol energie en heb je een passie voor schoonmaak of gevelonderhoud? Dan willen we graag dat je bij ons solliciteert!

Solliciteren doe je zo:

Als je in aanmerking komt voor de functie, nemen we contact met je op en nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek maken we ook een afspraak over een eventueel vervolg.

Als je bij ons komt werken…

Inwerkperiode

Op je eerste werkdag word je opgevangen door een collega of jouw leidinggevende. In de eerste 8 weken doorloop je een inwerkprogramma. Hierbij is onder andere aandacht voor:

Contracten

Je krijgt eerst een contract / arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Hierbij geldt een proeftijd van 2 maanden. Als het werk je niet bevalt, dan kun je binnen deze proeftijd opzeggen zonder opzegtermijn. Dit geldt voor jou, maar ook voor Beercoo.

Heb je het naar je zin en gaat alles goed? Dan kan jouw arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd op termijn worden omgezet naar een vast contract. Da’s leuk!

BE15 foto's 26

“Ik werk al bijna 8 jaar voor Beercoo. Dat bevalt me nog steeds goed. Ik sta gewoon heel sterk voor Beercoo.”

– Olivio, medewerker Portiekonderhoud

Waarom werken bij Beercoo

Waarom Jacqueline voor Beercoo kiest

Video afspelen

"Ik maak samen met een collega schoon bij een pensioenfonds in Zoetermeer. Dat doe ik met veel plezier. En naar volle tevredenheid van Beercoo én van de klant. Ze vinden mij een topper. Daar ben ik hartstikke trots op! Zo kreeg ik pas geleden van Beercoo een certificaat en een cadeaubon. Omdat ze zo blij met me zijn. En ook van het pensioenfonds kregen mijn collega en ik een bos bloemen. Ik voelde me echt in het zonnetje gezet."

-Jacqueline, Schoonmaakster