Onze medewerkers over Beercoo

Wil jij elke dag met plezier naar je werk? Dan moet je bij Beercoo zijn! Ben je benieuwd hoe medewerkers over Beercoo denken? Kijk en luister!

Lees meer over ons

“Beercoo is een jong en ambitieus bedrijf, waarin je wordt gemotiveerd om het elke dag beter te doen. Het is een bedrijf dat niet stil staat, maar vooruit gaat. Met medewerkers wil ik op een leuke manier samenwerken. Niet dwingen. Ik daag hen liever uit, zodat we op die manier iets bereiken. En ben ik goed bereikbaar voor het geval zij ergens mee zitten.”

-Kim, regiomanager Midden-Nederland 

“Een leuk, jong bedrijf, heel open en transparant. Dat vind ik fijn.” 

– Neeltje, schoonmaakster

“Beercoo is een sterk bedrijf. Door de manier waarop ze je motiveren. En vragen ze vaak al vroeg aan me of ik ergens wil invallen. Dat is prettig. Ook organiseren ze dingen voor medewerkers, zoals de smile day en het kerstfeest. Dat is leuk. Dat onmoet je collega’s van vele verschillende nationaliteiten weer. Ik vind het leuk om van hen te leren.
Mijn leidinggevende Kim vertelde me toen ik hier 3 jaar geleden kwam werken waar het logo, de smiley, voor stond. Nu moet ik altijd lachen als ik op kantoor kom.”

– Gerald, schoonmaker 

“Ik werk al bijna 8 jaar voor Beercoo. Dat bevalt me nog steeds goed. Ik sta gewoon heel sterk voor Beercoo.”

-Olivio, medewerker Portiekonderhoud