Medewerker schoonmaak Rotterdam Overschie

Beercoo gaat leuk met elkaar om, groeit door het volgen van opleidingen, viert successen samen, is betrokken bij haar eigen mensen en bereikt mooie resultaten door het gewoon te doen. En dit allemaal voor een SMILE bij klanten en collega’s.

Wil jij ook bijdragen aan de SMILE-visie? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Voor een kantoorpand in Rotterdam in de wijk Overschie zijn per direct op zoek naar een schoonmaak medewerker voor 1:45 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 18.30 - 20.15 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Utrecht

Voor diverse panden in Utrecht zijn wij op zoek naar meerdere schoonmaak medewerkers voor 10, 13,45 en 15,30 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn 17.00 – 19.00 uur (10 uur per week) 06.00 – 08.45 uur (voor 13:45 uur per week) en 08.00 – 11.00 uur (15:30 uur per week). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Geldermalsen

Voor diverse panden in Geldermalsen zijn wij op zoek naar meerdere schoonmaak medewerkers voor 6 en 3:45 uur per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag en de werktijden voor beide panden starten na 18.30 uur (sleutelpand). Eventueel zijn de panden te combineren. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Amsterdam

Voor diverse panden in Amsterdam zijn wij op zoek naar meerdere schoonmaak medewerkers voor 3 en 8:15 uur per week. De werkdagen op pand 1 zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn 06.00 – 08.00 uur (voor 8:15 uur per week) en voor pand 2 is de werkdag dinsdag 06.00 – 09.00 uur (voor 3 uur per week). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Breda

Aan de rand van Breda centrum zijn wij voor een kantoorpand op zoek naar een vaste schoonmaker voor 2 dagen in de week voor 2 uur per dag, totaal 4 uur per week. De voorkeur voor werkdag is dinsdag of donderdag. De werktijden zijn 08.00 – 10.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Amsterdam

Voor een speelhal in Amsterdam zijn wij op zoek naar 2 schoonmaak medewerk(st)ers voor 10 uur per week voor 2 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 08.30 – 10.30 uur. Vanwege de locatie is eigen vervoer een pre. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak IJsselstein & Nieuwegein

Voor 2 scholen in IJsselstein en Nieuwegein zijn wij op zoek naar een meerdere schoonmaakmedewerkers. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 16.00 – 19.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Reeuwijk

Voor een kantoorpand in Reeuwijk zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor een ochtenddienst van 06.00 – 09.00 uur op maandag, woensdag en vrijdag en van 06.00 - 08.00 uur op dinsdag en donderdag en een middagdienst (naloopronde) van 12.00 - 13.00 uur op maandag en woensdag. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Loenen aan de Vecht

Voor een school in Loenen zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 15 uur per week en 3 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 17.00 tot 20.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Capelle aan den IJssel

Voor een kantoorpand in Capelle aan den IJssel zijn wij per eind november op zoek naar een vakantie medewerker welke van maandag tot en met vrijdag 2 – 4 uur per dag beschikbaar is voor schoonmaakwerk. De werktijden zijn van 06.00 – 08.00 of 06.00 - 10.00 uur. Deze opdracht is in eerste instantie voor de vakantieperiode (december-januari) maar bij gebleken geschiktheid kan dit een vaste opdracht worden. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Stompwijk

Voor een kantoor in Stompwijk zijn wij per direct op zoek naar twee medewerkers schoonmaak voor 16,25 uur per week. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 16.30– 19.45 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Rotterdam Delfshaven

Beercoo gaat leuk met elkaar om, groeit door het volgen van opleidingen, viert successen samen, is betrokken bij haar eigen mensen en bereikt mooie resultaten door het gewoon te doen. En dit allemaal voor een SMILE bij klanten en collega’s.

Wil jij ook bijdragen aan de SMILE-visie? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Voor een kantoorpand in Rotterdam in de wijk Delfshaven zijn wij per 20 maart 2020 namelijk op zoek naar 2 schoonmaak medewerkers voor 1:45 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn 17.00 – 18.45 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Schoonhoven

Voor diverse panden in Schoonhoven zijn wij op zoek naar meerdere schoonmaak medewerkers die op oproepbasis willen werken. Ben jij flexibel inzetbaar en op zoek naar een baan in de schoonmaak? Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Oudewater

Voor diverse panden in Oudewater zijn wij op zoek naar meerdere schoonmaak medewerkers die op oproepbasis willen werken. Ben jij flexibel inzetbaar en op zoek naar een baan in de schoonmaak? Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Montfoort

Voor diverse panden in Montfoort zijn wij op zoek naar meerdere schoonmaak medewerkers die op oproepbasis willen werken. Ben jij flexibel inzetbaar en op zoek naar een baan in de schoonmaak? Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Rayonleider regio Rotterdam

Ter uitbreiding van ons team in Rotterdam zijn wij op zoek naar een commerciële en communicatieve rayonleider voor 38 uur per week. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Ben jij flexibel, sociaal en heb je een probleemoplossend vermogen? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Medewerker schoonmaak omgeving Woerden

Ter versterking van onze flexpool in de omgeving van Woerden zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker die op zoek is naar een fulltime dienstverband. Ben je flexibel inzetbaar in zowel de ochtend- als de avonduren en vindt je het niet erg om op diverse tijdstippen en panden ingezet te worden? Ben je in het bezit van rijbewijs B? Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Hoofddorp

Voor een kantoor in Hoofddorp zijn wij vanaf 1 april 2020 op zoek naar twee medewerkers schoonmaak voor 8:45 uur per week. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn vanaf 17:30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Meewerkend voorman/vrouw Wijk bij Duurstede

Voor een school in Wijk bij Duurstede zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman/vrouw voor 20 uur per week, verdeeld over 5 dagen van 4 uur per dag.
De werktijden zijn van 16.00 – 20.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerkers schoonmaak Lansingerland

Voor diverse panden in Zoetermeer, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs zijn wij per direct op zoek naar meerdere medewerkers schoonmaak.
In Bleiswijk zoeken wij: meerdere medewerkers voor: vrijdagavond 2,5 uur & vrijdag overdag 2 uur, van maandag t/m vrijdag 2 uur per keer starten om 8 uur in de ochtend of avond na 17.00 uur. In Zoetermeer zoeken wij: woensdag overdag 2,5 uur, van maandag t/m vrijdag 1,5 uur per dag na 17.00 uur beginnen, van maandag t/m vrijdag 2 uur per dag starten tussen 08.00 – 16.00 uur. In Berkel en Rodenrijs zoeken wij: vrijdag overdag 2 uur, 1 x per 2 weken 1 uur maandagochtend 9 uur. Heb je interesse in 1 of meerdere openstaande panden? Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker housekeeping Rotterdam-Centrum

Voor een hotel in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar meerdere housekeeping medewerkers. We zoeken een medewerker voor 16-20 uur per week voor de schoonmaak van de openbare ruimtes: je werkt 3 – 4 uur per dag, weekenden zijn verplicht, werkdagen door de weeks in overleg. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Schipluiden

Voor een sportcomplex in Schipluiden zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker voor 6 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn: maandag, woensdag en donderdag van 16.00 – 17.00 uur en dinsdag en vrijdag van 16.00 – 17.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Amersfoort

Voor een school in Amersfoort zijn wij per direct op zoek naar een medewerker schoonmaak voor 15 uur per week, verdeeld over 5 dagen van 3 uur per dag. De werktijden zijn: 16.30 – 19.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Lijnden

Voor een kantoor in Lijnden zijn wij per direct op zoek naar een medewerker schoonmaak voor 3 uur per week. De werkdagen zijn maandag en vrijdag en je kan starten na 17.00 uur (sleutelpand). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Vleuten

Voor een kantoor in Vleuten zijn wij per direct op zoek naar een medewerker schoonmaak voor 3,5 uur per week, verdeeld over 3 dagen. Je mag starten na17.00 uur (sleutelpand) Op dinsdag en vrijdag werk je 1,5 uur en op donderdag 0,5 uur toiletronde. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Utrecht

Voor een BSO in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een medewerker schoonmaak voor 5,25 uur per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Je mag starten na 18.30 uur (sleutelpand). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Amsterdam

Voor een kantoor in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een medewerker schoonmaak voor 3,75 uur per week, meer uren op termijn mogelijk. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag en je kan starten na 17.00 uur (sleutelpand). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerkers schoonmaak Doorn

Voor een school in Doorn zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er. De werktijden zijn van 15.30 – 19.30 uur voor de schoonmaak van algemene ruimtes, voor 5 dagen per week, maandag t/m vrijdag. Voor het schoonmaken van de vloer zijn de werktijden
15.30 – 19.30 uur. Werkdagen maandag t/m vrijdag. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerkers housekeeping Amsterdam en Hoofddorp

Voor een hostel in Amsterdam en een hotel in Hoofddorp zijn wij op zoek naar meerdere medewerkers housekeeping/room attendant. We zoeken zowel fulltime (30 uur per week/5 dagen) als parttime medewerkers. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Hillegersberg

Voor een school in Hillegersberg zijn wij op zoek naar een 2 schoonmaak medewerker voor 12.50 uur per week. Op pand 1 : De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 17.00 – 19.30 uur. Op pand 2: De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 16.00 - 18.00 /18.30 uur.Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Zaltbommel

Voor een school in Zaltbommel zijn wij op zoek naar 2 schoonmaak medewerkers voor 10 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 17.00 – 19.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker schoonmaak Woerden oproepbasis

Voor diverse panden in Woerden zijn wij op zoek naar meerdere schoonmaak medewerkers die op oproepbasis willen werken. Ben jij flexibel inzetbaar en op zoek naar een baan in de schoonmaak? Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Meewerkend voorman/vrouw Amersfoort

Voor een school in Amersfoort zijn wij per direct op zoek naar een meewerkend voorman/vrouw voor 15 uur per week, verdeeld over 5 dagen van 3 uur per dag.
De werktijden zijn: 16.30 – 19.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Papendorp

Voor een kinderdagverblijf in Papendorp zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 7,25 uur per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag voor 2.25 uur per dag plus 1 keer per week op donderdag een half uur extra. Je kan na 18.30 uur starten (sleutelpand). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Bunnik

Voor een kinderdagverblijf in Bunnik zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 4,5 uur per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag voor 1,5 uur per dag. Je kan na 18.00 uur starten (sleutelpand). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Utrecht

Voor een kinderdagverblijf in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 4,5 uur per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag voor 1,5 uur per dag. Je mag starten na 18.30 uur (sleutelpand). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Rotterdam (de Esch)

Voor een kantoor in Rotterdam in de wijk de Esch zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 7,5 uur per week en 1,5 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Je kan starten tussen 05.00 – 08.00 uur op de locatie. Deze locatie is niet bereikbaar met het openbaar vervoer, eigen vervoer is dus een eis. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Allround fulltime glazenwasser (38 uur)

Zoek jij een baan als glazenwasser? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Filter op provincie
Filter op postcode en straal