Objectmanager Den Haag

Voor de regio Den Haag/Delft zijn wij op zoek naar een objectleider voor 38 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Schiedam

Voor een kantoorpand met werkplaats in Schiedam zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 10 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 17.00 tot 19.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Rayonleider regio Rotterdam

Ter uitbreiding van ons team in Rotterdam zijn wij op zoek naar een commerciële en communicatieve rayonleider voor 38 uur per week. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Ben jij flexibel, sociaal en heb je een probleemoplossend vermogen? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Medewerker Crediteurenadministratie

Vanwege uitbreiding zoeken wij voor ons kantoor in Bergschenhoek een administratieve medewerker voor 16-24 uur per week die van aanpakken houdt! De werkdagen en tijden zijn in overleg. Heb jij ervaring opgedaan in een financiële omgeving? Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Capelle aan den IJssel

Voor een kantoorpand in Capelle aan den IJssel zijn wij per eind november op zoek naar een vakantie medewerker welke van maandag tot en met vrijdag 2 – 4 uur per dag beschikbaar is voor schoonmaakwerk. De werktijden zijn van 06.00 – 08.00 of 06.00 - 10.00 uur. Deze opdracht is in eerste instantie voor de vakantieperiode (december-januari) maar bij gebleken geschiktheid kan dit een vaste opdracht worden. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Administratief medewerker

Vanwege de professionalisering en optimalisatie van de werkprocessen zoeken wij voor ons kantoor in Bergschenhoek een administratieve medewerker voor 32 uur die van aanpakken houdt! De werkdagen en tijden zijn in overleg. Heb jij ervaring opgedaan in een financiële omgeving of heb je ervaring met urenadministratie? Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Manager Housekeeping Amsterdam

Voor meerdere hotels in Amsterdam zijn wij op zoek naar een manager housekeeping. De werkdagen kun je zelf flexibel indelen van maandag tot en met zondag. Je start om 08.30 uur en je werkt tussen de 6 en 8 uur per dag. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Objectmanager Rotterdam

Voor de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een objectleider voor 32 – 38 uur per week. De werkdagen en tijden zijn in overleg. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Rotterdam Centrum

Voor een speelhal in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 4 uur per week voor 2 uur per dag. De werkdagen zijn van zaterdag en zondag en de werktijden zijn van 07.30 – 09.30 uur. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Rotterdam

Voor een apotheek in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 4 uur per week verdeeld over de maandag en donderdag. De werktijden zijn van 08.00 – 10.00 uur. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Pijnacker

Voor 2 kantoorpanden in Pijnacker zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker voor 5,15 uur per week. De werkdagen en werktijden op kantoorpand 1 zijn: maandag, woensdag en vrijdag van 16.45 – 18.00 uur (totaal 3,45 uur). De werkdagen en werktijden bij kantoorpand 2 (sleutelpand) zijn maandag, woensdag en donderdag voor 08.00 uur of de avond ervoor (zondag, dinsdag en woensdag) na 19.00 uur (totaal 1,30 uur per week). De voorkeur gaat uit naar een combi van beide objecten. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Bergambacht

Voor een kantoor in Bergambacht zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 8,5 uur per week en 1 uur en 40 minuten per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 16.30 tot 18.10 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Bodegraven

Voor een groothandel in Bodegraven zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 12,5 uur per week en 2,5 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 07.00 - 09.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerkend voorman/vrouw Amersfoort

Voor een school in Amersfoort zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman/vrouw voor 15 uur per week verdeeld en 3 uur per dag. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 16.00 – 19.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Utrecht

Voor een gezondheidscentrum in Utrecht zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 10 uur per week en 2 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 17.30 tot 19.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Doorn

Voor een school in Doorn zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 15 uur per week en 3 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 15.30 tot 19.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Zoetermeer

Voor een kantoorpand in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 7,5 uur per week. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag en de werktijden zijn van 17.45 – 20.15 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Meewerkend voorman/vrouw Reeuwijk

Voor een kantoorpand in Reeuwijk zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman/vrouw voor een ochtenddienst van 06.00 – 08.00/09.00 uur en een middagdienst van 12.00 – 14.00 uur, welke in overleg door 1 medewerker gedaan kunnen worden. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Utrecht

Voor een kantoorpand in Utrecht zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 13,75 uur per week met werkdagen van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 06.45 – 09.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Loenen

Voor een school in Loenen zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 15 uur per week en 3 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 17.00 tot 20.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak De Meern

Voor een kantoorpand in De Meern zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 13 uur per week verdeeld over 3 x 3 uur en 2 x 2 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 18.30 – 21.30 uur (bij 3 x 3 uur) en 18.30 – 20.30 uur (bij 2 x 2 uur). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Amsterdam

Voor een speelhal in Amsterdam zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 7,5 uur per week voor 1,5 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 08.30 – 10.00 uur. Vanwege de locatie is eigen vervoer een pre. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Meewerkend voorman/vrouw of Bodegraven

Wij zijn per direct op zoek naar een meewerkend voorman/vrouw voor 12,5 uur per week, verdeeld over 5 dagen van 2,5 uur per dag in Bodegraven. De werktijden zijn: 07.00 - 09.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak IJsselstijn & Nieuwegein

Voor 2 scholen in IJsselstijn en Nieuwegein zijn wij op zoek naar een meerdere schoonmaakmedewerkers. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 16.00 – 19.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Utrecht

Voor een kantoorpand in Utrecht zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 10 uur per week verdeeld over 5 werkdagen (maandag t/m vrijdag). Het gaat hierbij om 2 uur per dag, wat ook in twee delen gewerkt mag worden tussen 18.00 – 20.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Invalmedewerk(st)ers schoonmaak Woerden

Voor diverse objecten in Woerden zijn wij op zoek naar een flexibele schoonmaak medewerk(st)er voor 5-20 uur per week die voor ons op invalbasis wilt werken. Werkdagen en tijden zijn afhankelijk van object en worden in overleg afgestemd. Solliciteer direct en word onze nieuwe flexibele collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Amersfoort

Voor een school in Amersfoort zijn wij op zoek 4 schoonmaak medewerk(st)ers voor 15 uur per week verdeeld en 3 uur per dag. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 16.00 – 19.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Nieuwerbrug

Voor een school in Nieuwerbrug zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 10 uur per week verdeeld over 5 dagen (2 uur per dag). De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 14.00 – 16.00 uur (de begin tijd kan in overleg ook aangepast worden naar 15.00 uur of 16.00 uur). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Breda

Aan de rand van Breda centrum zijn wij voor een kantoorpand op zoek naar een vaste schoonmaker voor 2 dagen in de week voor 2 uur per dag, totaal 4 uur per week. De voorkeur voor werkdag is dinsdag of donderdag. De werktijden zijn 08.00 – 10.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Allround fulltime glazenwasser (38 uur)

Zoek jij een baan als glazenwasser? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Filter op provincie
Filter op postcode en straal