Met Spoed gezocht Supervisor Hotel A'dam (3dgn)

Wij zijn op zoek naar een ervaren Housekeeping Supervisor die representatief, gastvrij en servicegericht is.

Met spoed gezocht Housekeeping Amsterdam

In Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste housekeeping medewerkers. Iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Schoonmaak in Amersfoort

Voor een interessant project waar men zich bezig houdt met de spoorwegen zoeken wij een flexibele schoonmaakmedewerker die zich niet altijd aan het spoorboekje wenst te houden.
Werkzaamheden vinden plaats op maandag t/m vrijdag van 16.00 uur t/m 19.00 uur of in de ochtend op afroep.

Schoonmaak in Nieuwegein

Voor een groot trappenhuis in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker die van aanpakken weet en goed kan communiceren met de verschillende gebruikers.

Schoonmaak in Woerden ( 2,25 )

Gezocht vriendelijke, zelfstandige schoonmaakmedewerker ( ster ) die met een " opgeruimd humeur" vroeg in de ochtend schoonmaakt bij een mooi familiebedrijf.

VAKANTIETOPPERS gezocht voor schoonmaakonderhoud

Ben jij de VAKANTIETIENERTOPPER die wij zoeken? Dan heten wij jou van harte welkom bij onze Beercoo familie. Wil jij een paar weken KNALLEN in een leuk jong team met een goed salaris, dan dagen wij jou uit !
Schrijf je zo snel mogelijk in want VOL=VOL

Schoonmaakmedewerker voor een pand in Berkel

Voor een pand in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een schoonmaaktopper. De werkzaamheden vinden dagelijks plaats tussen 17.00 en 19.00 uur.

Schoonmaak in Woerden 13,75 uur

Voor een mooie locatie in Woerden zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker die ervan houdt vroeg uit de veren te gaan. De werkzaamheden vinden plaats op dinsdag t/m vrijdag en de zondagochtend van 5.30 tot 8.15 uur.

Ambulant voorvrouw/-man regio Den Haag-Leiden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele voorvrouw/-man in de regio Den Haag-Leiden, werktijden voornamelijk na 15.30 uur.

Gezocht met spoed kamermeisje in Rotterdam Airport

Beercoo schoonmaakgroep is op zoek naar enthousiaste kamermeisjes / kamerjongens met schoonmaak ervaring , die ons housekeeping team willen versterken. Je bent vriendelijk en behulpzaam, flexibel en bovenal betrouwbaar. Je bent servicegericht, initiatiefrijk, hebt oog voor detail en je hebt aandacht voor kwaliteit.

Schoonmaakmedewerker Boskoop, afroepbasis

Voor een pand in Boskoop zijn we op zoek naar flexibele schoonmaakmedewerksters voor werkzaamheden op afroepbasis, werkzaamheden zullen voornamelijk overdag plaatsvinden.

Schoonmaakmedewerker voor een pand in Leiden

Voor een school in Leiden zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmakers/-sters, dagelijks, ca. 2 uur per dag vanaf 16.00 uur, in teamverband.

Schoonmaker voor invalwerk regio Maassluis

Ben je flexibel en beschikbaar in de ochtend, middag en avond. Heb je een rijbewijs en een auto solliciteer dan direct!
We zoeken invallers voor panden in Vlaardingen, Maassluis en Hoek van Holland.

Ambulant voorvrouw regio Rotterdam (25 uur p.w.)

In de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ambulant voorvrouw. In eerste instantie gaat het om 25 uur per week, maar er zijn mogelijkheden het aantal uren uit te breiden. Flexibele inzet in zowel de ochtend, middag als avond is een vereiste. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en auto.

Schoonmaakmedewerker voor een pand in Noordwijk

Voor een pand in Noordwijk zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker, maandag tot en met vrijdag van 07.00 -10.00 uur.

Schoonmaak in Botlek en de Europoort

Voor een aantal opdrachtgevers in de Botlek en de Europoort zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewekers. Ben jij onze nieuwe collega?

Flexibel in te zetten schoonmaakmedewerkers

Voor de regio Delft/Den haag zijn we op zoek naar flexibel in te zetten medewerkers, werktijden en -dagen variabel.

Voorvrouw/-man in Pijnacker

Voor een pand in Pijnacker zijn we op zoek naar een meewerkend voorvrouw/-man, maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 09.00 uur.

enthousiaste medewerk(st)er weekendronde Europoort

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er voor een opdrachtgever in Europoort voor de weekendronde.
In het weekend voeren wij een naloopronde uit bij deze opdrachtgever van 2 uur per beurt.
Dit mag uitgevoerd worden tussen zaterdagmiddag 16.00 en zondag ochtend 12.00.
Je moet in het bezit zijn van eigen vervoer want met openbaar vervoer is het niet te bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact openemen met Merel Groenenboom 0655250487 of solliciteer via de website.

Supervisor

Gezocht Supervisor voor in de weekenden voor een hotel in Amsterdam.
Jij wordt het visite kaartje van het hotel. Da's Leuk!

Gasten willen een nette en schone kamer. Jij zorgt ervoor dat iedere kamer er weer fantastisch uitziet en zorg je samen met je collega’s voor een Smile bij gasten.

Gezocht met spoed kamermeisje/jongen in Amsterdam

Beercoo schoonmaakgroep is op zoek naar enthousiaste kamermeisjes / kamerjongens met schoonmaak ervaring , die ons housekeeping team willen versterken. Je bent vriendelijk en behulpzaam, flexibel en bovenal betrouwbaar. Je bent servicegericht, initiatiefrijk, hebt oog voor detail en je hebt aandacht voor kwaliteit.

Financieel administratief medewerker (32-38 uur)

Is bij jou altijd alles geregeld en up-to-date? Houd je van cijfers, veel werk verzetten en beschik je over financieel administratieve werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Avondschoonmaak in Alphen aan den Rijn (10u p.w.)

Voor een opdrachtgever in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot circa 19:00 uur. Ervaring is een pré.

Invalmedewerker in Reeuwijk (25 uur per week)

Voor een opdrachtgever in Reeuwijk zijn wij op zoek naar een invalmedewerker. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 11:00 uur 's ochtends. Ervaring is een pré.

Schoonmaker voor Bergambacht

Voor een opdrachtgever in Bergambacht zoeken we een schoonmaker die ook flexibel inzetbaar is voor invalwerk.

Flexibele schoonmaker voor scholen in Rotterdam

Als Schoonmaker op een school ben je verantwoordelijk voor een schone school voor de kinderen. Hygiene op een school is belangrijk. Hier ga jij voor zorgen
Je werkt na 15.00 uur want de kinderen zijn dan uit. Hoe de school na schooltijd eruit ziet dat maakt jouw niet uit. Jij verwijdert het zand in de gang -en lokalen, maakt toiletten schoonmaken, verwijderd verf van de tafels en de poppenhoek is de volgende dag weer schoon. Je bent flexibel inzetbaar!
De leerklachten zijn nog aanwezig, je loopt met een glimlach op je gezicht het lokaal binnen en begroet ze, je bent sociaal en is gastvrijheid je tweede natuur? Wil je werken in een team van leuke collega’s en ben je op zoek naar een super afwisselende baan? Dan zoeken wij jou!

Oproepkracht voor diverse panden in Rotterdam

Voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam zijn we op zoek naar flexibele schoonmakers. Ben je op zoek naar een leuke uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!
Ben je woonachtig in Rotterdam of omgeving en zowel overdag als in de avonduren beschikbaar, reageer dan snel!

Voorman-/vrouw Hoeksche Waard

Voor een grote klant in de Hoeksche Waard zijn we met spoed op zoek naar een meewerkend voorman-/ vrouw.
Vind je verantwoordelijkheid, aansturen van collega's en het lopen van controles een uitdaging?
Ben je in het bezit van een basisopleiding SVS en bij voorkeur ook een DKS diploma?
Dan zoeken we jou! Reageer snel!

Avondschoonmaak in Oud-Beijerland (10uur per week)

Voor een opdrachtgever in Oud-Beijerland zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 18:00 tot 20:00 uur.

Kantoorschoonmaak in Zwijndrecht (6 uur per week)

Voor de dinsdag en vrijdag zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker in Zwijndrecht. Je werktijden zijn van 17:30 tot 20:00 uur.

Schoonmaker voor Krimpen aan den IJssel

Voor een klant in Krimpen aan den IJssel zijn we op zoek naar een schoonmaker. Wil jij ervoor zorgen dat elke maandagavond het hele pand wordt schoongemaakt, zodat de medewerkers op dinsdag weer een frisse werkplek hebben? Aarzel niet en reageer snel!

Housekeeping medewerker hotel in Amsterdam

Loop je 24/7 met een glimlach op je gezicht, ben je sociaal en is klantvriendelijkheid je tweede natuur? Wil je werken in een team van leuke collega’s en poets je graag. Want bij jou thuis blinkt alles, moeten de kussentjes recht liggen en kan je er niet tegen wanneer iets schreef ligt. Dan zoeken we jou! Jij wordt het visite kaartje van het hotel. Da's Leuk!

Schoonmaak in Utrecht (3 avonden p/w)

Enthousiaste schoonmaaksters / schoonmakers gezocht voor diverse locaties in Utrecht. Het gaat om het schoonmaken van kinderdagverblijven (KDV's) in de wijken Hoge Weide, Zand, Langerak, Terwijde (allen in Leidsche Rijn), Tuinwijk en Papendorp. Vind je schoonmaken leuk, ben je representatief, enthousiast en 3 avonden per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! En misschien ook wel naar jouw buurvrouw of vriendin.

Schoonmaak in Soest (3 avonden p/w)

Voor een kinderdagverblijf (KDV) in Soest zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker. Het gaat om 3 avonden per week, vanaf ongeveer 18:00 uur kun je beginnen.

Schoonmaak in Bunnik (3 avonden p/w)

Voor een kinderdagverblijf in Bunnik zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker. De werkzaamheden vinden 3 avonden in de week plaats.

Schoonmaak in Bennekom (3 avonden p/w)

Voor een kinderdagverblijf (KDV) in Bennekom zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker. Het gaat om 3 avonden in de week.
Vind je schoonmaken leuk? Spreek je goed Nederlands en ben je representatief & enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Schoonmaak in Den Haag

Voor diverse opdrachtgevers in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker.
De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag

Schoonmaker voor een school in Delft en Rijswijk

Als Schoonmaker op een school ben je verantwoordelijk voor een schone school voor de kinderen. Hygiene op een school is belangrijk. Hier ga jij voor zorgen
Je werkt na 15.00 uur want de kinderen zijn dan uit. Hoe de school na schooltijd eruit ziet dat maakt jouw niet uit. Jij verwijdert het zand in de gang -en lokalen, maakt toiletten schoonmaken, verwijderd verf van de tafels en de poppenhoek is de volgende dag weer schoon.
De leerklachten zijn nog aanwezig, je loopt met een glimlach op je gezicht het lokaal binnen en begroet ze, je bent sociaal en is gastvrijheid je tweede natuur? Wil je werken in een team van leuke collega’s en ben je op zoek naar een super afwisselende baan? Dan zoeken wij jou!

Schoonmaak in Gorinchem (10 uur per week)

Voor een opdrachtgever in Gorinchem zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers. De werkzaamheden vinden van plaats van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur.

Schoonmaak in Rijswijk (5 uur per week)

Voor een basisschool in Rijswijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur.

Schoonmaak in Capelle aan den IJssel

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag in de ochtend, middag of avond.

Flexibele hotelschoonmaak in Rotterdam

Voor een hotel in Rotterdam zijn wij op zoek naar flexibele oproepkrachten. De werkzaamheden vinden zowel doordeweeks als in het weekend plaats. De werktijden zijn van 09:00 tot 15:00 uur.

Schoonmaakmedewerker in de Horeca (oproepkracht)

Ben jij flexibel en enthousiast? En vind je het leuk om te werken in een horeca-omgeving? Dan is deze vacature vast iets voor jou! Wij zoeken naar schoonmaakmedewerkers die op oproepbasis beschikbaar zijn. Het is vooral in Rotterdam en omstreken, waarbij we je kunnen vragen voor werk overdag, 's avonds, in het weekend en zelfs 's nachts of op feestdagen.

Ochtendschoonmaak in Rotterdam (12,5 uur per week)

Ben jij een ochtendmens? Beschik je over eigen vervoer? En vind je het leuk om bij ons te komen werken? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega. Voor een opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij namelijk een enthousiaste schoonmaakcollega. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 08:30 uur.

Schoonmaker in Hardinxveld (6 uur per week)

Voor een opdrachtgever in Hardinxveld zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaker. De werkzaamheden vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag van 08:00 tot 10:00 uur.

Glazenwasser uit Gouda

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, vriendelijke en vakbekwame glazenwasser uit Gouda. Ben je woonachtig in Gouda en is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Schoonmaak in Rotterdam (11,25 uur per week)

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 16:45 tot 19:00 uur.

Kantoor schoonmaak in Berkel(12,5 uur p.w.)

Voor een opdrachtgever in Berkel & Rodenrijs zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 06:30 tot 09:00 uur 's ochtends.

Voorvrouw/-man in Leiden (ca 9 uur per week)

Voor een school in Leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste voorvrouw/-man. De werkzaamheden vinden plaats op maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:45 uur.

Ochtendschoonmaak in Bergschenhoek

Voor een opdrachtgever in Bergschenhoek zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaker.
De werkzaamheden vinden 's ochtends plaats van 07:30 - 09:00 uur.

Schoonmaak in Den Bosch (6,25 uur per week)

Voor een aantal opdrachtgevers in Den Bosch, zijn wij opzoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker.

Ervaren schoonmaker in Woerden (11,25 uur per wk)

Voor een opdrachtgever in Woerden zijn wij op zoek naar ervaren schoonmaker die in het bezit is van een schoonmaakdiploma. Ervaring in het werken met machines is een pré. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 08:15 's ochtends.

Allround Handyman regio Zuid-Holland

Ter versterking van onze afdeling Specialisten zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste handyman.
Ben jij van alle markten thuis? Van een vloertje boenen tot het schoon opleveren van een nieuwbouwproject.
En ben jij ons visitekaartje bij onze opdrachtgevers? Wie weet ben jij dan wel onze nieuwe collega.

Allround gevelwerker

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren gevelwerker die ons team komt versterken.

Allround glazenwasser

Zoek jij een baan als glazenwasser? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's!

Filter op provincie
Filter op postcode en straal