Gezocht Supervisor Hotel Rotterdam Airport

Wij zijn op zoek naar een ervaren Housekeeping Supervisor die representatief, gastvrij en servicegericht is.

Backoffice medewerker (32-38 uur), Bergschenhoek

Hey administratieve duizendpoot, wij zijn op zoek naar jou! Hou je van orde, maar kun je tegelijkertijd tegen afwisseling en een tikkeltje chaos? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als backoffice medewerker ben jij de oase van rust in de dynamische schoonmaakwereld.

Gezocht schoonmaker voor in Barendrecht.

Wij zoeken een enthousiaste schoonmaker voor in de avonduren. Starten vanaf 17.30 uur in een prachtig kantoorpand in Barendrecht.

Rayonleider/objectleider portiek onderhoud

Zin om voor het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland te werken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele leidingevende man/vrouw voor onze afdeling portiekonderhoud. Kom jij ons team versterken?

Rayonleider/objectleider regio Delft

Zin om voor het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland te werken? Voor de regio Delft en omstreken zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele, harde werker die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft!

Gastvrije collega gezocht

Wij zoeken een gastvrije, vriendelijke zelfstandige collega, die er mede voor zorgt dat de bezoekers van deze relatie, zich welkom voelen

Schoonmaker gezocht voor een praktijk in Strijen

Voor een praktijk in Strijen zijn wij voor de dinsdag en donderdagavond op zoek naar een schoonmaker. Beschik je over vervoer of woon je in Strijen, reageer dan snel!

Flexibele schoonmakers/-sters Lansingerland

Schoolverlaters opgelet!
Een vakantiebaan in de schoonmaak iets voor jou?!
Solliciteer dan nu bij het leukste schoonmaakbedrijf van NL op een object bij jou in de buurt!
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar flexibel in te zetten schoonmaakkrachten in o.a. Bleiswijk,
Bergschenhoek en Berkel (tijdens de vakantieperiode).

Scholieren, schoolverlaters en vakantiekrachten

Voor diverse opdrachtgevers zijn we op zoek naar scholieren, schoolverlaters en vakantiekrachten om tijdens de aankomende zomerperiode diverse schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.

Flexibele schoonmaakkrachten in regio Gouda

Schoolverlaters opgelet!
Een vakantiebaan in de schoonmaak iets voor jou?!
Solliciteer dan nu bij het leukste schoonmaakbedrijf van NL op een object bij jou in de buurt!
Voor diverse opdrachtgevers in o.a. Zevenhuizen, Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk, Bergambacht en Boskoop zijn we opzoek naar flexibel in te zetten schoonmaakmedewerkers/-sters (tijdens de vakantieperiode).

Flexibele schoonmakers/-sters in regio Delft

Schoolverlaters opgelet!
Een vakantiebaan in de schoonmaak iets voor jou?!
Solliciteer dan nu bij het leukste schoonmaakbedrijf van NL op een object bij jou in de buurt!
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar flexibel in te zetten schoonmaakkrachten in o.a. Delft, Pijnacker en Nootdorp (tijdens de vakantieperiode).

Schoonmaakmedewerker Amsterdam SPOED!!!!

Functieomschrijving Schoonmaakmedewerker Hotel:

Dageljks van 09:00 uur tot 14:30 uur

Medewerker voor een nieuwe klant in Zaltbommel

Voor een nieuw te starten klant in Zaltbommel zijn we vanaf augustus op zoek naar enthousiaste medewerkers. Schrikt een beetje rommel jou niet af en laat je je niet van de wijs brengen door extra vervuiling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Flexibele (vakantie) krachten Lansingerland

Voor diversen panden in en rondom Lansingerland zijn wij op zoek naar flexibele schoonmaakmedewerkers.

Schoonmaaksters / Schoonmakers, Leidsche Rijn

Voor meerdere locaties in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn wij op zoek naar vrolijke collega's. Dus vind jij schoonmaken leuk, ben je enthousiast en 3 avonden of ochtenden (vanaf circa 6:00 uur) per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! En misschien ook wel naar jouw buurvrouw of vriendin.

Schoonmaakmedewerker voor een pand in Rijswijk

Wij zijn op zoek naar een schoonmaaktopper voor een pand in Rijswijk. De werkzaamheden zijn dagelijks tussen 6.00 en 8.30.

Enthousiaste schoonmaakster / schoonmaker, Bunnik

Vind je schoonmaken leuk ben je representatief, enthousiast en 3 avonden of ochtenden (vanaf circa 6:00 uur) per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Schoonmaker in Utrecht Centrum voor 5x p.w.(m/v)

Voor een locatie in Tuindorp, op loopafstand van Utrecht Centrum, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Het gaat om een klein, maar leuk project van circa 3 kwartier per beurt. Vind jij schoonmaken leuk en 5 avonden vanaf 18.30 uur of ochtenden per week beschikbaar vanaf 6.00 uur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gastvrije, Gezellige Gastvrouw Gezocht in Woerden

Deze baan is op oproepbasis , dit houdt dat bij evenementen van de relatie, men in de ochtend de gasten verwelkomt en in de middag de lunch verzorgt en een kleine schoonmaaktaak uitvoert. Een verzorgd en representatief uiterlijk is in deze functie van groot belang.

Schoonmaker voor Hoek van Holland

Voor een grote klant in Hoek van Holland zoeken wij met spoed een medewerker voor schoonmaakwerkzaamheden in de avonduren. De werktijden zijn van 16.00 tot 19.00.

Schoonmaker (m/v), 3 avonden p/w, Leidsche Rijn

Vind je schoonmaken leuk, ben je representatief, enthousiast en 3 avonden per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Het gaat om een locatie in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn voor ongeveer 2 uur werk per beurt (6 tot 7 uur per week).

Met spoed op zoek naar schoonmakers in Pijnacker

Met spoed zijn we op zoek naar schoonmaaktoppers voor een project in Pijnacker. De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag 07.00-09.00.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hellen van Koppen op 0631631985.

Aankomend voorvrouw/-man voor een pand in Delft

Voor een pand in Delft zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker met doorgroei ambities. De werktijden zijn van 17.00 - 19.00 uur.

Invalkracht voor diverse klanten in Rotterdam

Voor diverse objecten in Rotterdam zijn we op zoek naar invalkrachten. Het werk is zowel in de ochtenduren als in de avond.

Invalkracht in de vakantie

Voor de vakantieperiode zijn we op zoek naar invalkrachten voor diverse panden.
Het werk vindt plaats in zowel de ochtend als de avond.

Met Spoed gezocht Supervisor Hotel A'dam (3dgn)

Wij zijn op zoek naar een ervaren Housekeeping Supervisor die representatief, gastvrij en servicegericht is.

Met spoed gezocht Housekeeping Amsterdam

In Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste housekeeping medewerkers. Iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Schoonmaaktoppers nodig in Alphen a/d Rijn

Voor diverse leuke relaties zijn wij op zoek naar JOU.
Enthousiast , ervaren en vooral zelfstandig, zijn de eigenschappen die op jou van toepassing zijn. De werkzaamheden vinden plaats in de avonduren vanaf 17.00 uur.

Schoonmaak in Amersfoort

Voor een interessant project waar men zich bezig houdt met de spoorwegen zoeken wij een flexibele schoonmaakmedewerker die zich niet altijd aan het spoorboekje wenst te houden.
Werkzaamheden vinden plaats op maandag t/m vrijdag van 16.00 uur t/m 19.00 uur of in de ochtend op afroep.

Schoonmaak in Nieuwegein

Voor een groot trappenhuis in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker die van aanpakken weet en goed kan communiceren met de verschillende gebruikers.

Schoonmaak in Woerden ( 2,25 )

Gezocht vriendelijke, zelfstandige schoonmaakmedewerker ( ster ) die met een " opgeruimd humeur" vroeg in de ochtend schoonmaakt bij een mooi familiebedrijf.

VAKANTIETOPPERS gezocht voor schoonmaakonderhoud

Ben jij de VAKANTIETIENERTOPPER die wij zoeken? Dan heten wij jou van harte welkom bij onze Beercoo familie. Wil jij een paar weken KNALLEN in een leuk jong team met een goed salaris, dan dagen wij jou uit !
Schrijf je zo snel mogelijk in want VOL=VOL

Schoonmaakmedewerker voor een pand in Berkel

Voor een pand in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een schoonmaaktopper. De werkzaamheden vinden dagelijks plaats tussen 17.00 en 19.00 uur.

Schoonmaak in Woerden 13,75 uur

Voor een mooie locatie in Woerden zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker die ervan houdt vroeg uit de veren te gaan. De werkzaamheden vinden plaats op dinsdag t/m vrijdag en de zondagochtend van 5.30 tot 8.15 uur.

Ambulant voorvrouw/-man regio Den Haag-Leiden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele voorvrouw/-man in de regio Den Haag-Leiden, werktijden voornamelijk na 15.30 uur.

Gezocht met spoed kamermeisje in Rotterdam Airport

Beercoo schoonmaakgroep is op zoek naar enthousiaste kamermeisjes / kamerjongens met schoonmaak ervaring , die ons housekeeping team willen versterken. Je bent vriendelijk en behulpzaam, flexibel en bovenal betrouwbaar. Je bent servicegericht, initiatiefrijk, hebt oog voor detail en je hebt aandacht voor kwaliteit.

Schoonmaakmedewerker Boskoop, afroepbasis

Voor een pand in Boskoop zijn we op zoek naar flexibele schoonmaakmedewerksters voor werkzaamheden op afroepbasis, werkzaamheden zullen voornamelijk overdag plaatsvinden.

Schoonmaakmedewerker voor een pand in Leiden

Voor een school in Leiden zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmakers/-sters, dagelijks, ca. 2 uur per dag vanaf 16.00 uur, in teamverband.

Schoonmaker voor invalwerk regio Maassluis

Ben je flexibel en beschikbaar in de ochtend, middag en avond. Heb je een rijbewijs en een auto solliciteer dan direct!
We zoeken invallers voor panden in Vlaardingen, Maassluis en Hoek van Holland.

Schoonmaakmedewerker voor een pand in Noordwijk

Voor een pand in Noordwijk zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker, maandag tot en met vrijdag van 07.00 -10.00 uur.

Flexibel in te zetten schoonmaakmedewerkers

Voor de regio Delft/Den haag zijn we op zoek naar flexibel in te zetten medewerkers, werktijden en -dagen variabel.

Voorvrouw/-man in Pijnacker

Voor een pand in Pijnacker zijn we op zoek naar een meewerkend voorvrouw/-man, maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 09.00 uur.

enthousiaste medewerk(st)er weekendronde Europoort

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er voor een opdrachtgever in Europoort voor de weekendronde.
In het weekend voeren wij een naloopronde uit bij deze opdrachtgever van 2 uur per beurt.
Dit mag uitgevoerd worden tussen zaterdagmiddag 16.00 en zondag ochtend 12.00.
Je moet in het bezit zijn van eigen vervoer want met openbaar vervoer is het niet te bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact openemen met Merel Groenenboom 0655250487 of solliciteer via de website.

Supervisor

Gezocht Supervisor voor in de weekenden voor een hotel in Amsterdam.
Jij wordt het visite kaartje van het hotel. Da's Leuk!

Gasten willen een nette en schone kamer. Jij zorgt ervoor dat iedere kamer er weer fantastisch uitziet en zorg je samen met je collega’s voor een Smile bij gasten.

Gezocht met spoed kamermeisje/jongen in Amsterdam

Beercoo schoonmaakgroep is op zoek naar enthousiaste kamermeisjes / kamerjongens met schoonmaak ervaring , die ons housekeeping team willen versterken. Je bent vriendelijk en behulpzaam, flexibel en bovenal betrouwbaar. Je bent servicegericht, initiatiefrijk, hebt oog voor detail en je hebt aandacht voor kwaliteit.

Avondschoonmaak in Alphen aan den Rijn (10u p.w.)

Voor een opdrachtgever in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot circa 19:00 uur. Ervaring is een pré.

Invalmedewerker in Reeuwijk (25 uur per week)

Voor een opdrachtgever in Reeuwijk zijn wij op zoek naar een invalmedewerker. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 11:00 uur 's ochtends. Ervaring is een pré.

Housekeeping medewerker hotel in Amsterdam

Loop je 24/7 met een glimlach op je gezicht, ben je sociaal en is klantvriendelijkheid je tweede natuur? Wil je werken in een team van leuke collega’s en poets je graag. Want bij jou thuis blinkt alles, moeten de kussentjes recht liggen en kan je er niet tegen wanneer iets schreef ligt. Dan zoeken we jou! Jij wordt het visite kaartje van het hotel. Da's Leuk!

Schoonmaak in Den Haag

Voor diverse opdrachtgevers in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker.
De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag

Schoonmaker voor een school in Delft en Rijswijk

Als Schoonmaker op een school ben je verantwoordelijk voor een schone school voor de kinderen. Hygiene op een school is belangrijk. Hier ga jij voor zorgen
Je werkt na 15.00 uur want de kinderen zijn dan uit. Hoe de school na schooltijd eruit ziet dat maakt jouw niet uit. Jij verwijdert het zand in de gang -en lokalen, maakt toiletten schoonmaken, verwijderd verf van de tafels en de poppenhoek is de volgende dag weer schoon.
De leerklachten zijn nog aanwezig, je loopt met een glimlach op je gezicht het lokaal binnen en begroet ze, je bent sociaal en is gastvrijheid je tweede natuur? Wil je werken in een team van leuke collega’s en ben je op zoek naar een super afwisselende baan? Dan zoeken wij jou!

Schoonmaak in Gorinchem (10 uur per week)

Voor een opdrachtgever in Gorinchem zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers. De werkzaamheden vinden van plaats van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur.

Flexibele hotelschoonmaak in Rotterdam

Voor een hotel in Rotterdam zijn wij op zoek naar flexibele oproepkrachten. De werkzaamheden vinden zowel doordeweeks als in het weekend plaats. De werktijden zijn van 09:00 tot 15:00 uur.

Glazenwasser uit Gouda

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, vriendelijke en vakbekwame glazenwasser uit Gouda. Ben je woonachtig in Gouda en is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Schoonmaak in Rotterdam (11,25 uur per week)

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 16:45 tot 19:00 uur.

Voorvrouw/-man in Leiden (ca 9 uur per week)

Voor een school in Leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste voorvrouw/-man. De werkzaamheden vinden plaats op maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:45 uur.

Ochtendschoonmaak in Bergschenhoek

Voor een opdrachtgever in Bergschenhoek zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaker.
De werkzaamheden vinden 's ochtends plaats van 07:30 - 09:00 uur.

Ervaren schoonmaker in Woerden (11,25 uur per wk)

Voor een opdrachtgever in Woerden zijn wij op zoek naar ervaren schoonmaker die in het bezit is van een schoonmaakdiploma. Ervaring in het werken met machines is een pré. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 08:15 's ochtends.

Allround Handyman regio Zuid-Holland

Ter versterking van onze afdeling Specialisten zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste handyman.
Ben jij van alle markten thuis? Van een vloertje boenen tot het schoon opleveren van een nieuwbouwproject.
En ben jij ons visitekaartje bij onze opdrachtgevers? Wie weet ben jij dan wel onze nieuwe collega.

Allround gevelwerker

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren gevelwerker die ons team komt versterken.

Allround glazenwasser

Zoek jij een baan als glazenwasser? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's!

Filter op provincie
Filter op postcode en straal