Medewerk(st)er schoonmaak Rotterdam

Voor een apotheek in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 4 uur per week verdeeld over de maandag en donderdag. De werktijden zijn van 08.00 – 10.00 uur. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Zoetermeer

Voor een kantoorpand in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 7,5 uur per week. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag en de werktijden zijn van 17.45 – 20.15 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Reeuwijk

Voor een kantoorpand in Reeuwijk zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor een ochtenddienst van 06.00 – 08.00/09.00 uur en een middagdienst van 12.00 – 14.00 uur, welke in overleg door 1 medewerker gedaan kunnen worden. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Utrecht

Voor een kantoorpand in Utrecht zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 13,75 uur per week met werkdagen van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 06.45 – 09.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Loenen

Voor een school in Loenen zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 15 uur per week en 3 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 17.00 tot 20.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak De Meern

Voor een kantoorpand in De Meern zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 13 uur per week verdeeld over 3 x 3 uur en 2 x 2 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 18.30 – 21.30 uur (bij 3 x 3 uur) en 18.30 – 20.30 uur (bij 2 x 2 uur). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Amsterdam

Voor een speelhal in Amsterdam zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 7,5 uur per week voor 1,5 uur per dag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 08.30 – 10.00 uur. Vanwege de locatie is eigen vervoer een pre. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Vlaardingen

Ben jij een flexibele schoonmaak medewerker met ervaring die woonachtig is in Vlaardingen? En ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer en op zoek naar een leuke baan? Solliciteer dan direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Delft

Voor een school in Delft zijn wij per direct op zoek naar 2 schoonmaak medewerk(st)ers voor 5 dagen per week(maandag tot en met vrijdag). De werktijden zijn van 16.00 – 17.15 uur of 16.00 – 18.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Meewerkend voorman/ voorvrouw

Wij zijn per direct op zoek naar een meewerkend voorman/vrouw voor 12,5 uur per week, verdeeld over 5 dagen van 2,5 uur per dag in Bodegraven. De werktijden zijn: 07.00 - 09.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerker Housekeeping Rotterdam Centrum

Voor een hostel in Rotterdam Centrum zijn wij per direct op zoek naar een medewerk(st)er housekeeping voor 7,5 uur per week verdeeld over 2,5 dag in het centrum van Rotterdam. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De werkdagen zijn in overleg. De werktijden zijn: 11.00 – 13.30 uur. U heeft schoonmaakervaring en bent vriendelijke en behulpzaam. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er algemene dienst Rotterdam

Voor een hotel in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een medewerk(st)er algemene dienst voor 5 uur per dag in Rotterdam. Vaste werkdagen zijn zaterdag en zondag, overige dagen en aantal uur per week is in overleg. Deze locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. De werktijden zijn: 07.00 – 12.00 uur (ochtenddienst) of 17.00 – 22.00 uur (middagdienst).
U heeft schoonmaakervaring en bent vriendelijke en behulpzaam. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak IJsselstijn & Nieuwegein

Voor 2 scholen in IJsselstijn en Nieuwegein zijn wij op zoek naar een meerdere schoonmaakmedewerkers. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 16.00 – 19.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Utrecht

Voor een kantoorpand in Utrecht zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 10 uur per week verdeeld over 5 werkdagen (maandag t/m vrijdag). Het gaat hierbij om 2 uur per dag, wat ook in twee delen gewerkt mag worden tussen 18.00 – 20.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Invalmedewerk(st)ers schoonmaak Woerden

Voor diverse objecten in Woerden zijn wij op zoek naar een flexibele schoonmaak medewerk(st)er voor 5-20 uur per week die voor ons op invalbasis wilt werken. Werkdagen en tijden zijn afhankelijk van object en worden in overleg afgestemd. Solliciteer direct en word onze nieuwe flexibele collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Amersfoort

Voor een school in Amersfoort zijn wij op zoek 4 schoonmaak medewerk(st)ers voor 15 uur per week verdeeld en 3 uur per dag. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 16.00 – 19.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Nieuwerbrug

Voor een school in Nieuwerbrug zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 10 uur per week verdeeld over 5 dagen (2 uur per dag). De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 14.00 – 16.00 uur (de begin tijd kan in overleg ook aangepast worden naar 15.00 uur of 16.00 uur). Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)er schoonmaak Breda

Aan de rand van Breda centrum zijn wij voor een kantoorpand op zoek naar een vaste schoonmaker voor 2 dagen in de week voor 2 uur per dag, totaal 4 uur per week. De voorkeur voor werkdag is dinsdag of donderdag. De werktijden zijn 08.00 – 10.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Medewerk(st)ers schoonmaak Rijswijk

Voor een school in Rijswijk zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaak medewerk(st)er voor 5 dagen per week(maandag tot en met vrijdag). De werktijden zijn van 16.00 – 18.30 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Schoonmaker omgeving Lansingerland/ Zoetermeer

Voor diverse panden in Lansingerland en Zoetermeer zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers.Veel keuze en veel afwisseling mogelijk!

(junior) gevelwerker

Ter uitbreiding van onze gevelafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige (junior) gevelwerker.

Schoonmaak in Dordrecht

Voor een school in Dordrecht zijn wij op zoek naar schoonmaak medewerkers.
Het gaat om dagelijkse schoonmaak (ma t/m vrij) vanaf 15:30 tot 18:00 uur.
Starten vanaf 2 september 2019

Schoonmaak in Dordrecht

Wij zijn op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor minimaal 3 uur per week.
De werkzaamheden met de boenmachine worden op vrijdagmiddag uitgevoerd vanaf 15:30 uur.
Invalwerk in de omgevening Dordrecht behoort tot de mogelijkheden.

Housekeeping Manager Assistent Hotel in Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke baan als Housekeeping Manager Assistent
Wil je flexibele werktijden en werken in een leuk team? Bekijk dan snel deze vacature en solliciteer!

Allround fulltime glazenwasser (38 uur)

Zoek jij een baan als glazenwasser? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Fulltime flexibele handyman gezocht

Om ons team van handymans te versterken zijn wij op zoek naar iemand waar flexibel één van de eerste woorden is waarmee hij/zij zich omschrijft. Je draait je hand nergens voor om, van linoleum in de was zetten tot een toiletvloer schrobben en van bouwstof van de muren krabben tot ketens schoonmaken.

Schoonmaak in Doorn

Voor een school in Doorn zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers!

Ervaren supervisor regio Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een ervaren Housekeeping Supervisor die representatief, gastvrij en servicegericht is.

Schoonmaker met een Smile gezocht

Zoek jij een leuke baan, waarbij je in de ochtend werkt en in de middag nog tijd over hebt om naar het strand te gaan. Dan hebben wij de baan voor jou.

Objectleider, regio Nieuwegein (17,5 uur per week)

Voor een nieuwe opdrachtgever zijn we op zoek naar een leidinggevende met schoonmaak-ervaring in de regio Nieuwegein. Ben je beschikbaar aan het einde van de middag en de vroege avond? (circa 15:45 - 19:15 uur). Reageer dan snel!

Filter op provincie
Filter op postcode en straal