Wat voor bedrijf zijn we?

Wij gaan voor een SMILE bij klanten en collega’s. Dat doen we door: leuk met elkaar om te gaan, te groeien door het volgen van opleidingen, successen samen te vieren, betrokken te zijn bij onze mensen en mooie resultaten te bereiken door gewoon te doen!

Een leuk bedrijf!

Beercoo is een leuk bedrijf om voor te werken. Je krijgt de ruimte om op een zelfstandige manier je werk te doen. Met leuke en enthousiaste collega’s. En kansen om je verder te ontwikkelen. We zijn gevestigd in Bergschenhoek en Woerden.

Wat willen we bereiken?

Plezier is belangrijk. En hard werken ook. Dat gaat prima samen. Daarom willen we op een leuke manier doorgroeien tot een top twintig schoonmaakbedrijf van Nederland, zonder het regionale karakter te verliezen. We richten ons op kleine tot middelgrote opdrachtgevers. We staan voor uitstekende kwaliteit en optimale klantbeleving. Een smiley bij onze medewerkers, klanten, leveranciers en omgeving staat daarbij centraal. Daarbij zijn wij graag te vinden in kantoren, hotels, scholen en wooncomplexen.

employee

"Ik werk al bijna 8 jaar voor Beercoo. Dat bevalt me nog steeds goed. Ik sta gewoon heel sterk voor Beercoo."

Olivio, medewerker Portiekonderhoud

De belangrijkste kenmerken waaraan u ons in de praktijk herkent:

We werken met plezier.

Bij Beercoo willen we dat ons werk leuk is. Goed en hard werken en de ruimte hebben voor plezier en gezelligheid. Zorgen voor een lach op het gezicht van klanten en collega’s.

We zijn betrokken.

We weten wat onze klanten willen. En daar handelen we naar. Dat doen we vaak uit onszelf, zonder dat klanten erom vragen. We stimuleren onze collega’s om creatieve oplossingen te bedenken.

We regelen het.

Wij zorgen ervoor dat alles spik en span is. Dag in dag uit, 24/7. Het hele jaar door. En als het eens niet goed gaat dan lossen we dat op. Die garantie heeft u. Ook als we daarover niets hebben afgesproken.

We doen het op onze manier.

Bij Beercoo varen we onze eigen koers. Vaak is die net iets anders dan die van andere schoonmaakbedrijven. We durven van de gebaande paden af te wijken. En staan daarbij open voor ieders mening. Altijd op zoek naar beter en leuker.

We blinken uit.

We zijn goed in wat we doen. Maar we streven naar meer. Daarom dagen we onszelf uit om van onze foutjes te leren. Om van zwakke punten sterke punten te maken. En op die manier te blijven groeien.

Dit alles zie je terug in onze Beercoo-smile!