Over Beercoo

Van een eenmanszaak is Beercoo gegroeid naar een professioneel schoonmaakbedrijf met twee vestigingen, 850 schoonmakers en een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Lees meer over ons

Toen

In 1986 startte Patrick de Beer met zijn bedrijf, Beercoo, vanuit een garagebox in Bleiswijk. Hij hield zich bezig met onderhoudsklussen en glazenwasserij. De eerste jaren werkte hij vooral veel uren. Lange werkweken. En kreeg hij regelmatig te horen: “Als je weer voor een baas gaat werken, heb je minder zorgen en houd je meer centen over!”
Nu
Inmiddels is Beercoo uitgegroeid van eenmanszaak naar een professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 850 medewerkers. We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand te Bergschenhoek. Ook hebben we nog een vestiging in Woerden. Als familiebedrijf staan we voor hard werken met plezier. Positief zijn en enthousiast. Het moet namelijk leuk werken zijn met én bij Beercoo!
Leuk werken
Leuk werken bij Beercoo is enorm belangrijk. Daar werken we elke dag hard voor. We zorgen voor een goede werksfeer, prettige begeleiding en aandacht van je leidinggevende. Daarnaast geven we je ook kansen, trainingen en opleidingen, zodat je je verder ontwikkelt. Dat kan binnen je bestaande werk zijn, maar je kunt ook doorgroeien naar specialistische functies of een leidinggevende baan.

“Het moet leuk werken zijn met én bij Beercoo. Dat werkt prettig voor iedereen. Nu, maar ook op de lange termijn.” 

– Patrick de Beer, Technisch directeur / mede-eigenaar

Van kantoren, hotels, scholen, wooncomplexen & openbare ruimten (portieken / trappenhuizen) tot bouwketen. Bij branches gaan wij hier dieper op.

Zo’n 65% van onze klanten zijn ondernemingen in het MKB met een kantoor/bedrijfspand of hotel. Ook basis- en middelbare scholen, middel tot grote bedrijven en kantoorhoudende organisaties zijn wij van dienst. Daarnaast werken wij veel voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VvE’s en VvE beheerders.

 

Wij voldoen aan meerdere (inter)nationale normen. Een overzicht hiervan vindt u bij Certificeringen & Garanties. De verschillende normeringen stellen strenge eisen op het gebied van kwaliteit (ISO 9001), milieu en wet- en regelgeving (ISO 14001) en veiligheid (VCA*). Ook zijn wij in bezit van het OSB-keurmerk. Dit keurmerk staat voor betrouwbare bedrijven, die beschikken over de juiste vakkennis, die goed omgaan met hun medewerkers en de vereiste belasting en premies betalen. Onafhankelijke certificerende instellingen controleren ons hierop.

Wij zijn actief in de regio Rijnmond, Haaglanden, Utrecht en de Randstad. Bekijk ons werkgebied. Daar ziet u waar u op ons kunt rekenen.