Over Beercoo

Bij ons staat werken met plezier voorop. Vandaar ons smiley-logo en de pay off: Da’s leuk! Als jij het naar je zin hebt op de werkvloer, dan gaat het schoonmaken gemakkelijk en goed. Daar wordt jouw klant enorm blij van. En wij ook!

employee

"Het moet leuk werken zijn met én bij Beercoo. Dat werkt prettig voor iedereen. Nu, maar ook op de lange termijn."

Patrick de Beer, Technisch directeur / mede-eigenaar

Toen

In 1986 startte Patrick de Beer met zijn bedrijf, Beercoo, vanuit een garagebox in Bleiswijk. Hij hield zich bezig met onderhoudsklussen en glazenwasserij. De eerste jaren werkte hij vooral veel uren. Lange werkweken. En kreeg hij regelmatig te horen: “Als je weer voor een baas gaat werken, heb je minder zorgen en houd je meer centen over!”

Nu

Inmiddels is Beercoo uitgegroeid van eenmanszaak naar een professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 850 medewerkers. We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand te Bergschenhoek. Ook hebben we nog een vestiging in Woerden. Als familiebedrijf staan we voor hard werken met plezier. Positief zijn en enthousiast. Het moet namelijk leuk werken zijn met én bij Beercoo!

Leuk werken

Leuk werken bij Beercoo is enorm belangrijk. Daar werken we elke dag hard voor. We zorgen voor een goede werksfeer, prettige begeleiding en aandacht van je leidinggevende. Daarnaast geven we je ook kansen, trainingen en opleidingen, zodat je je verder ontwikkelt. Dat kan binnen je bestaande werk zijn, maar je kunt ook doorgroeien naar specialistische functies of een leidinggevende baan.