De Gouden SMILE

Om iets extra’s te kunnen doen voor onze medewerkers hebben zij de mogelijkheid om een wens te doen. Iets wat ze willen doen, krijgen of weggeven. Dit zorgt voor mooie momenten, Gouden SMILE momenten.

Kerstcadeaus rondbrengen naar medewerkers

Voor de kerst laten we meerdere wensen uitkomen van medewerkers. Hella en Eva gaan op pad om de medewerkers te verrassen met mooie cadeaus.

Jessica, Clarkleen en Charo’s wens: Diner met familie

Drie medewerkers met bijzondere verhalen hadden als wens om uit eten te gaan met dierbaren. En hoe kan dit beter dan op Valentijnsdag? Zo werden ze opgehaald door de directeur en in samenwerking met een relatie is een…

Dorina’s wens: Teamuitje

Objectleidster Dorina had als wens om haar hardwerkende team een dag in het zonnetje te zetten. Zo werd een bijzondere dag georganiseerd waarbij het team eerst genoot van een high tea en toen heeft geknuffeld met de kalfjes.

Jolanda’s wens: Make-over kamer dochter

Na een zware financiële periode had medewerkster Jolanda als wens om de kamer van haar dochter een make-over te geven. Het team sloeg de handen in één en wisten Sascha na een dag hard werken te verrassen met een emotionele reactie.

Anja’s wens: Nieuwe luxaflex

Anja had een moeilijk jaar achter de rug en verdiende het om een mooi moment te beleven. Ze wenste nieuwe luxaflex voor de woonkamer en keuken. Zo konden wij haar een lach op haar gezicht geven.