Ben jij onze nieuwe Smile?

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland? Op een zelfstandige en moderne manier een glimlach op het gezicht van klanten en collega’s toveren. Dat wil jij toch ook? Bij Beercoo gaan we ervoor!

Bilge

Schoonmaakster in regio Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk 

Ik hou ervan dat alles opgeruimd is. Die eigenschap komt goed van pas in mijn schoonmaakwerk!

“Bij mijn klanten maak ik schoon alsof het mijn eigen huis is. Vanuit mijn cultuur en opvoeding ben ik gewend dat alles schoon, netjes en opgeruimd moet zijn. Dat geeft mij een voldaan gevoel. Ik ben pas klaar als écht alles blinkend schoon is. Alleen dan kan ik met een gerust hart de deur achter me dichttrekken.”

Olivio

Portiekonderhouder in de regio Rotterdam

Goed zijn voor mensen. Dat vind ik belangrijk in mijn werk in de portieken en dat zie ik ook terug bij Beercoo.

”Bijna 10 jaar geleden werd ik samen met vijf anderen door Beercoo overgenomen bij een projectovername. Ik zat toen met veel vragen. Hoe zit dat met mijn uren, vakantiedagen en vaste contract? Maar daar zijn ze heel netjes mee omgegaan, alle afspraken bleven behouden. Beercoo is een fijn bedrijf. Leidinggevenden zijn geïnteresseerd en geven om je.” 

Carolien

Schoonmaakster in Rotterdam

Ik ben een echt ochtendmens. Dat moet ook wel, want ik begin rond 6 uur met mijn werk.

“Via Beercoo heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Eén daarvan was een gastvrijheidstraining. Wat ik daarvan geleerd heb, pas ik onder andere toe bij de Audi-dealer waar ik schoonmaak. Als ik zie dat klanten binnenkomen terwijl de verkopers nog bezig zijn, dan bied ik die mensen even wat te drinken aan. Het hoort niet bij mijn werk, maar ik doe het wel. Het is toch een extra service. Dat zit inmiddels gewoon in mij.”

Roberto

Glazenwasser en huismeester in regio Rijnmond

In de ruim 25 jaar dat ik hier werkzaam ben, heb ik het bedrijf groot zien worden.

“In 1994 nam Patrick mij aan als glazenwasser. Dat heb ik al die tijd gedaan, totdat het mij lichamelijk niet meer lukte om fulltime glazen te wassen. Ik verdeel mijn tijd nu tussen het ramenzemen en mijn werk als huismeester bij een wooncomplex. Het leukste daaraan vind ik het contact met mensen en de afwisseling. Door mijn werk kom ik overal en ik maak altijd even een praatje.”

Nadine

Schoonmaakster in Capelle aan den IJssel

Door opleidingen te volgen, leer je efficiënt werken. Dat maakt het makkelijker én leuker!

“Dat Beercoo mij en collega’s opleidt, vind ik heel goed. Je merkt namelijk een groot kwaliteitsverschil tussen het werk van schoonmakers met en zonder opleiding. Tijdens de opleidingen leer je welke houding je het beste kunt aannemen om je lichaam zo min mogelijk te belasten. Verder leer je hoe je verschillende werkmethoden goed moet toepassen en hoe je zo efficiënt mogelijk werkt. Dat maakt het werk makkelijker en leuker!”

Video afspelen

Video: Beercoo Smile Day

Jaarlijks organiseren wij allerlei leuke uitjes, feesten en dagen voor onze collega’s. Waaronder de Smile Day! Dit is een dag waarop we onze schoonmakers eens flink in het zonnetje zetten. Bekijk in de video hieronder hoe zo’n dag eruit ziet!