Vacature teamleider facilitair buitendienst voor regio Groene Hart/Utrecht

Is de hele dag op kantoor zitten niets voor jou? Wil jij zoveel mogelijk naar buiten; klanten en collega’s bezoeken, regelen, onderweg zijn, elke dag iets anders doen en ergens anders zijn? Dan is dit jouw kans! Kom werken als teamleider facilitair buitendienst bij Beercoo.

Samenwerken in duo voor jouw regio Groene Hart/Utrecht

Met wie heb je zoal te maken in je dagelijkse werk? En hoe verloopt zo’n duo-samenwerking tussen jou als teamleider facilitair buitendienst en een rayonleider? Je ziet het in onderstaande vlog, die we voor het Schoonmaak Journaal maakte.

Wat ga je doen?

Als teamleider facilitair buitendienst (in de schoonmaakbranche ook wel ambulant objectleider genoemd) heb je een veelzijdige en uitdagende job. Je stuurt samen met de rayonleider alle schoonmakers en voorvrouwen/-mannen van jouw regio aan, waarbij jij als teamleider facilitair buitendienst meer ‘in het veld’ werkt en jouw collega administratieve taken zoals de planning, urenregistratie, etc. op zich neemt.

Je weet het schoonmaakproces op meerdere locaties te regelen en zorgt voor het nakomen van de afspraken. Dat doe je in je eigen regio. Je bent service- en oplossingsgericht en stapt makkelijk bij onze klanten naar binnen. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de schoonmaakteams en het eerste aanspreekpunt voor klanten.

Je doet er alles voor om de Beercoo-smile op het gezicht van je collega’s en klanten te toveren. Je bent ons visitekaartje en je gelooft, net als wij, in de kracht van werkplezier en prettig samenwerken. Jouw rayonleider kijkt en denkt met jou mee. Je kunt met vragen ook bij haar/hem terecht.

Wat breng je mee?

Je hebt een mbo+ opleiding afgerond en hebt bij voorkeur ook werkervaring als leidinggevende. Kennis van de schoonmaak is een pre, maar belangrijker is dat je flexibel, enthousiast en representatief bent. Verder heb je een rijbewijs, ben je daadkrachtig en stap je makkelijk bij onze klanten naar binnen.

Wat bieden wij jou?

  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een auto en telefoon van de zaak bij een fulltime functie (38 uur),
  • Een aantrekkelijke werkomgeving met plezierige en gemotiveerde collega’s,
  • De ruimte om zelfstandig te werken en je volledig potentieel te ontdekken,
  • Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf.

Solliciteer meteen!

Pas jij helemaal in deze functie? Stuur je cv en motivatiebrief dan a.u.b. voor donderdag 25 juli naar:

bdomburg@beercoo.nl t.a.v. Boukje Domburg, vestigingsmanager Woerden