Salaris & vergoedingen

Hard werken met plezier. Iedere dag vrolijk naar je werk gaan. Daar staat Beercoo voor. En daar hoort een goed salaris bij.

Salariswijzer

Het salaris dat je bij Beercoo krijgt, hangt natuurlijk af van je functie. Binnen Beercoo zijn er verschillende functies mogelijk; van voorvrouw tot personeelsconsulente en van schoonmaker en glazenwasser tot rayonleider of accountmanager. Vervolgens spelen je leeftijd en dienstjaren een rol. Voor werk in het weekend of ’s nachts gelden nog toeslagen. Maar er is meer dan alleen je uurloon. Daarom staan we ook stil bij andere arbeidsvoorwaarden.

Uw bruto uurloon zou worden: € {{loonCalc.calculate()}}

13 keer salaris

Bij Beercoo ontvang je iedere 4 weken salaris. Je eerste salaris krijg je op donderdag in week 5, je tweede salaris op donderdag in week 9 en zo gaat het de rest van het jaar verder.

Vrije dagen & vakantiegeld

Het aantal vrije dagen dat je per jaar hebt, is afhankelijk van het aantal uur dat je werkt. Voor ieder uur dat je werkt (zonder overwerk) bouw je 10% vakantie op. Dus werk je fulltime, dat is 38 uur per week, dan heb je 26 vrije dagen per jaar. Bij een werkweek van 20 uur heb je recht op iets meer dan 13,5 vrije dagen. Bij Beercoo bouw je ook vakantiegeld op. Dat krijg je in mei. Het vakantiegeld is 8% van het loon dat je het afgelopen jaar hebt gekregen.

Pensioen

Bij Beercoo bouw je pensioen op binnen het bedrijfstakpensioenfonds voor het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Reiskosten

Als je voor je werk meer dan 60 kilometer per dag moet reizen, dan kom je in aanmerking voor reiskostenvergoeding. Is jouw reis korter? Dan krijg je in principe geen vergoeding. Beercoo volgt hierin de cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Overige afspraken/CAO

Ben je benieuwd welke overige afspraken er zoal zijn afgesproken? Bekijk hier de CAO.