Parttime werk in de regio Den Haag

Ben jij op zoek naar werk dat goed verdient, dichtbij huis is, flexibele werktijden heeft en je steeds op andere plaatsen brengt? Wij hebben verschillende bijbanen beschikbaar in de regio Den Haag. Jij bepaalt of je ’s ochtends, overdag of juist ’s avonds wilt werken. Zo past het precies bij jouw agenda en wensen.

Wij zoeken mensen die niet stil kunnen zitten

Ben jij enthousiast en zit je vol energie? Dat komt goed uit. Stilzitten is niks voor jou. Daarom zijn onze flexibele parttime banen de uitkomst! Je kunt al beginnen vanaf een paar uur per week en op momenten dat het jou uitkomt. Je kiest zelf of je in hotels, scholen, kantoren of wooncomplexen wilt werken. Of zelfs allemaal! Je komt er in de schoonmaak. Dat maakt je werk afwisselend en nooit saai. De banen bij Beercoo zijn net zo flexibel in te delen als het werk van een kassamedewerker in een supermarkt. Maar dan beter betaald! Scroll direct naar beneden voor de vacatures of lees eerst meer over werktijden, salaris en ons werkgebied.

Hoeveel ga ik verdienen?

Het salaris dat je bij Beercoo krijgt, hangt natuurlijk af van je functie. Vervolgens spelen je leeftijd en dienstjaren een rol. Voor werk in het weekend of ’s nachts gelden toeslagen. Bij Beercoo ontvang je iedere 4 weken salaris. Wist je dat je bij Beercoo meer verdient dan bijvoorbeeld als postbezorger of in de horeca? Je verdient zelfs al snel meer dan een gastvrouw of inpakker! Bereken met de looncalculator wat jij bij ons gaat verdienen.

Contracten

Je krijgt eerst een contract/arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Hierbij geldt een proeftijd van 2 maanden. Als het werk je niet bevalt, dan kun je binnen deze proeftijd opzeggen zonder opzegtermijn. Heb je het naar je zin en gaat alles goed? Dan mag je natuurlijk altijd langer blijven! In dat geval kunnen we jouw arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd op termijn omzetten naar een vast contract.

Waar kan ik werken?

Beercoo is actief in de randstad. Vooral veel in de regio’s Rijnmond, Groene Hart en Haaglanden, maar eigenlijk in het hele gebied tussen Breda, Utrecht en Amsterdam. Er is dus altijd werk bij jou in de buurt. Je kunt zelfs lopend naar je werk als je dat wilt. Heb je een fiets of brommer? Dan heb je nog meer mogelijkheden om in de buurt te werken. Daarnaast bepaal je zelf op wat voor pand je gaat werken en wat je leuk vindt. Van een hip kantoor tot vrolijk kinderdagverblijf. Je komt er in de schoonmaak!

Kijk hier naar het totaaloverzicht aan vacatures.

Op welke tijden kan ik werken?

Wij vinden het belangrijk dat jij je werk goed kunt combineren met bijvoorbeeld een gezin of de werktijden van je partner. Dat werkt het prettigst en zo houd je het ook het langste vol. Je kunt bij Beercoo in de ochtend, middag en/of in de avond werken, parttime of fulltime, in teamverband of alleen. Allemaal zodat de werktijden en -situatie bij jou passen.

Waarom werken bij Beercoo leuk is

  • Een goed salaris,
  • Flexibele werktijden,
  • Werk dichtbij huis,
  • Behulpzame leidinggevenden,
  • Leuk contact met klanten en collega’s,
  • De kans om opleidingen te volgen.