Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar toppers ter uitbreiding van ons team. Heb jij interesse in schoonmaakwerk, maar staat de regio waarin je woont er niet bij? Of heb je interesse in een uitdaging op ons kantoor in Bergschenhoek of Woerden? Doe dan een open sollicitatie en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

Wat zoeken wij in een medewerker?

Een echte Beercoo-er handelt naar onze kernwaarden: leuk, doen, betrokken, groei en samen. Dat betekent dat je plezier hebt in je werk en dat ook uitstraalt! Je steekt graag je handen uit de mouwen en doet gewoon. Je bent betrokken bij Beercoo en bij je werk, je zet je volledig in. Je pakt kansen aan om te groeien in je functie en blijft je ontwikkelen. En als laatste werk je graag samen. Want alleen ben je sneller, maar samen kom je verder!

Herken jij jezelf in dit profiel? Laat het ons meteen weten!

Wat bieden wij?

• Een marktconform salaris conform CAO (o.a. pensioen, 26 vrije dagen),
• Vrolijk bestickerde bedrijfsauto, laptop en smartphone van de zaak (bij leidinggevende functies),
• Bedrijfsfeesten en uitjes,
• Gezellige collega’s en een informele werksfeer,
• Trainingen en opleidingen zodat je jezelf kan ontwikkelen,
• Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf.

Enthousiast geworden?

Stuur je cv, de functie die je het liefst wilt en een motivatiebrief waarom jij dé nieuwe Beercoo-er bent naar dwarmerdam@beercoo.nl t.a.v. Debby Warmerdam. Heb je vragen? Stel ze gerust via telefoonnummer 088-2337266.

Over Beercoo

Beercoo Schoonmaakgroep is een jong en dynamisch bedrijf met 850 medewerkers. We zijn actief in de randstad vanuit 2 vestigingen, in Bergschenhoek en Woerden. Wij gaan voor een leuke samenwerking met klanten én collega’s. Positiviteit en een SMILE op het gezicht van iedereen waarmee wij samenwerken. Daar staan ons vrolijke smileylogo en de pay-off “da’s leuk!” voor!