Vacature Ambulant Objectleider voor regio Groene Hart/Utrecht

Wil jij werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland? Ben jij een zelfstandige ‘regelaar’ en weet jij een glimlach op het gezicht van klanten en collega’s te toveren? Solliciteer direct en misschien word jij dan wel onze nieuwe collega!

Objectleider & rayonleider als team

Met wie communiceer je zoal? En hoe werkt rayonleidster Sam samen met objectleidster Lisa? Je ziet het in onderstaande vlog, die we voor het Schoonmaak Journaal maakte.

Wat ga je doen?

Als ambulant objectleider heb je een veelzijdige en uitdagende job. Je stuurt samen met de rayonleider alle schoonmakers en voorvrouwen/-mannen van jouw regio aan, waarbij jij als objectleider meer ‘in het veld’ werkt en jouw collega administratieve taken zoals de planning, urenregistratie, etc. op zich neemt.

Je weet het schoonmaakproces op meerdere locaties te regelen en zorgt voor het nakomen van de afspraken. Dat doe je in je eigen regio. Je bent service- en oplossingsgericht en stapt makkelijk bij onze klanten naar binnen. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de schoonmaakteams en het eerste aanspreekpunt voor klanten.

Je doet er alles voor om de Beercoo-smile op het gezicht van je collega’s en klanten te toveren. Je bent ons visitekaartje en je gelooft, net als wij, in de kracht van werkplezier en prettig samenwerken. Jouw rayonleider kijkt en denkt met jou mee. Je kunt met vragen ook bij haar/hem terecht.

Wat breng je mee?

Je hebt een mbo+ opleiding afgerond en hebt bij voorkeur ook werkervaring als leidinggevende. Kennis van de schoonmaak is een pre, maar belangrijker is dat je flexibel, enthousiast en representatief bent. Verder heb je een rijbewijs, ben je daadkrachtig en stap je makkelijk bij onze klanten naar binnen.

Wat bieden wij jou?

  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals een auto en telefoon van de zaak bij een fulltime functie (38 uur),
  • Een aantrekkelijke werkomgeving met plezierige en gemotiveerde collega’s,
  • De ruimte om zelfstandig te werken en je volledig potentieel te ontdekken,
  • Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf.

Solliciteer meteen!

Pas jij helemaal in deze functie? Stuur je cv en motivatiebrief naar:

bdomburg@beercoo.nl t.a.v. Boukje Domburg, vestigingsmanager Woerden