Supervisor Den Haag

Supervisor Omgeving 's-Gravenhage

Beercoo gaat leuk met elkaar om, groeit door het volgen van opleidingen, viert successen samen, is betrokken bij haar eigen mensen en bereikt mooie resultaten door het gewoon te doen. En dit allemaal voor een SMILE bij klanten en collega’s.

Wil jij ook bijdragen aan de SMILE-visie? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Voor een hotel in Den Haag zijn wij op zoek naar een Supervisor voor 32 uur per week.
De werkdagen kun je flexibel indelen van maandag tot en met zondag, voor minimaal 5 uur per dag. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Functieomschrijving

Als supervisor ben je verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van het afgesproken schoonmaakprogramma van het hotel. Je draagt zorg voor het toewijzen van taken, voldoende aanwezigheid van schoonmaakmiddelen, zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken en het motiveren van medewerkers en inwerken van nieuwe medewerkers. Je signaleert functioneringsproblemen en geeft deze door aan de direct leidinggevende. Verder verzorg je het beheer van de toegangssleutel(s), sluit je service- en werkruimtes af na werktijd, voer je dagelijks zelfstandig alle voorkomende schoonmaaktaken uit, zie je toe op gestelde regels en procedures m.b.t. beveiliging en afsluiting, verwerk je de (uren)administratie en maak je de planning en roosters van de medewerkers. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor de receptie, direct leidinggevende en hotelmanager.

Eisen van de functie

• Je bent flexibel, enthousiast en representatief
• Je bent op zeer korte termijn beschikbaar
• Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal
• Je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets/scooter/auto)
• Indien je al schoonmaakervaring hebt opgedaan is dit een pre
• Indien je in het bezit bent van de Basisopleiding Schoonmaken is dit een pré

Wat bieden wij?

• Een marktconform salaris conform CAO (o.a. pensioen, 26 vrije dagen)
• Training en opleidingen, zodat jij jezelf kan ontwikkelen!
• Bedrijfsfeesten en uitjes!
• Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Warmerdam op telefoonnummer 088-2337266. Past deze baan helemaal bij jou? Mooi! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Beercoo Schoonmaakgroep telt 850 medewerkers die allemaal de SMILE-visie met zich meedragen en uiten. Wij gaan voor een leuke samenwerking met klanten én collega’s. Daar staat ons vrolijke smileylogo en de pay-off ‘Da’s leuk!’ voor!

Over Beercoo

Beercoo bestaat uit een schoonmaak- en een gevelonderhoudsbedrijf. Wij zijn actief in de Randstad en Utrecht met vestigingen in Bergschenhoek en Woerden.

Met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gaan wij voor een schoon gebouw; interieur en gevel.

Reageer op deze baan