Schoonmaak Housekeeping Manager

RL.1 Rayonleider 1 Omgeving Rotterdam

Heb jij ervaring als Housekeeping Manager? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland? Op een zelfstandige en moderne manier een glimlach op het gezicht van klanten en collega’s toveren? Is dat iets voor jou? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele schoonmaakproces voor diverse hotels in de regio Zuid-Holland. Het betreft een leidinggevende rol waarbij jij de eindverantwoordelijke van de Housekeeping-afdeling van het hotel bent. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, de planning en de productiviteit. Daarnaast zorg je voor het materiaal- budgetbeheer en de werving en selectie. Je voert administratieve werkzaamheden uit en onderhoudt proactief contact met je klanten..

Eisen van de functie

Je hebt een MBO+/HBO opleiding afgerond en hebt werkervaring als leidinggevende. Kennis van de schoonmaak is een pré, maar belangrijker is dat je duidelijk, daadkrachtig en vrolijk bent. Verder ben je service- en oplossingsgericht en stap je makkelijk bij onze klanten naar binnen. Je doet er alles voor om de Beercoo-smile op het gezicht van je collega’s en je klanten te toveren. Je bent ons visitekaartje en je herkent je in de bedrijfswaarden van Beercoo. Uiteraard ben je in bezit van een rijbewijs..

Wat bieden wij?

Elke dag een smile op je gezicht;
Een aantrekkelijke werkomgeving met plezierige en gemotiveerde collega’s;
Goede arbeidsvoorwaarden;
Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf;
Een auto, laptop en telefoon..

Over Beercoo

Beercoo bestaat uit een schoonmaak- en een gevelonderhoudsbedrijf. Wij zijn actief in de Randstad en Utrecht met vestigingen in Bergschenhoek en Woerden.

Met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gaan wij voor een schoon gebouw; interieur en gevel.

Reageer op deze baan