Recruiter in Bergschenhoek (24-32 uur)

HR medewerker Omgeving Bergschenhoek

Beercoo gaat leuk met elkaar om, groeit door het volgen van opleidingen, viert successen samen, is betrokken bij haar mensen en bereikt mooie resultaten door het gewoon te doen. En dit allemaal voor een Smile bij relaties en collega’s. Daarnaast heeft Beercoo de ambitie om door te groeien naar een bedrijf met 2000 Smile-medewerkers. Ben jij de enthousiaste persoon die ons daarmee kan helpen? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als Recruiter bij Beercoo ga je in een team van 4 andere HR-medewerkers aan de slag op het hoofdkantoor in Bergschenhoek. Je focus ligt op het zoeken van nieuwe Smile-medewerkers voor de operatie. Mag het team van Smile-medewerkers worden uitgebreid? Da’s leuk! Je gaat in overleg met de Rayonleider op zoek naar de beste match voor een specifieke relatie. Aan de hand van deze uitkomst stel jij een passende vacature op om de perfecte Smile-medewerker te vinden voor deze functie.

Daar houdt je werk niet op! Jij gaat als een echte Smile-hunter ook zelf proactief op zoek naar de beste kandidaten. Je belt de kandidaat en maakt hem/haar enthousiast om bij ons aan de slag te gaan. Je onderhoudt het contact met de kandidaat, stelt de match voor aan de Rayonleider en je voert samen leuke sollicitatiegesprekken. Daarnaast kun jij bijdragen om het recruitmentproces te verbeteren en de candidate experience te optimaliseren. Dit kan je doen door jouw sociale skills in te zetten om de drempel tot solliciteren te verlagen. Maar het wordt nog leuker! De passende kandidaten die jij aandraagt worden Smile-medewerker en zorgen voor een Smile bij onze relaties!

Eisen van de functie

• Minimaal een afgeronde mbo-opleiding
• Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar
• Je bent positief, enthousiast, en hebt een flinke dosis energie
• Je kunt goed netwerken en je bent sociaal sterk
• Je bent in staat om gemotiveerd te blijven in het werven van mensen voor uitdagende vacatures
• Je beschikt over de Beercoo Smile

Wat bieden wij?

• Een marktconform salaris, gebaseerd op leeftijd en ervaring
• Een parttime uitdaging om jouw loopbaan in het recruitment te starten of door te ontwikkelen
• Een pensioenregeling, 26 vrije dagen plus een vrije dag op je verjaardag
• De mogelijkheid om vanuit huis te werken
• Diverse Smile trainingen die jou de mogelijkheid geven om altijd te blijven groeien en ontwikkelen
• Een goede sfeer met collega’s waar je een Smile van krijgt
• De leukste borrels, teamuitjes en jaarlijks een knallend eindfeest!

Ga jij met ons de uitdaging aan naar de 2000 Smile-medewerkers?
Leuk! Dan zien we jouw sollicitatie (CV en motivatiebrief) graag tegemoet!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Warmerdam op telefoonnummer (088) 233 7266 of via het mailadres dwarmerdam@beercoo.nl.

Binnen 10 dagen ontvang je van ons een mail met reactie. Een eventueel eerste kennismakingsgesprek zal online plaatsvinden en een vervolggesprek op het hoofdkantoor in Bergschenhoek.

Over Beercoo

Beercoo schoonmaakgroep is in 1986 opgestart. Nu, meer dan 30 jaar later, heeft Beercoo zich ontwikkeld tot een professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 850 SMILE medewerkers, vestigingen in Bergschenhoek en Woerden en een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Ons doel is op een leuke manier doorgroeien tot een Top 20 schoonmaakbedrijf, met behoud van ons regionale karakter. Wij gaan voor een 8+ ervaring bij zowel onze opdrachtgevers als medewerkers. Daarom gaan wij voor excellente kwaliteit, optimale klantbeleving en een SMILE bij onze medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en omgeving.

Reageer op deze baan