Rayonleider Woerden

RL.1 Rayonleider 1 Omgeving Woerden

Beercoo gaat leuk met elkaar om, groeit door het volgen van opleidingen, viert successen samen, is betrokken bij haar eigen mensen en bereikt mooie resultaten door het gewoon te doen. En dit allemaal voor een SMILE bij klanten en collega’s.

Wil jij ook bijdragen aan de SMILE-visie? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Voor de regio Woerden zijn wij op zoek naar een objectleider voor 38 uur per week. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Ben jij flexibel, sociaal en heb je een probleemoplossend vermogen? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Functieomschrijving

Als rayonleider in de regio Woerden is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het gebied rondom Woerden. Je klanten bevinden zich in het MKB en in het onderwijs.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele schoonmaakproces. Je zorgt voor gemotiveerde medewerkers en een prettige werksfeer terwijl je de geleverde kwaliteit goed in de gaten houdt. Verder bestaan je taken uit het plannen, inwerken en aansturen van de schoonmaakmedewerkers en de administratieve afhandeling hiervan. Ook onderhoudt je proactief contact met onze opdrachtgevers.

Heb jij geen 9.00 uur tot 17.00 uur mentaliteit? Mooi, want je telefoon kan 's ochtends al om 7 uur af gaan omdat één van je medewerkers ziek is. Of 's avonds om 20.00 uur omdat een medewerker het alarm er niet op krijgt. Je kan op kantoor beginnen voor wat administratief werk of direct in de auto stappen om op locatie een controle te lopen. Hoe je de dag inplant dat bepaal jij voor een groot gedeelte zelf. Die vrijheid geven wij je in ruil voor een Beercoo Smile!

Eisen van de functie

• Je bent flexibel, service gericht, enthousiast en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
• Je bent hebt leidinggevende ervaring, bij voorkeur opgedaan in de schoonmaak
• Je bent in het bezit van rijbewijs B
• Je bent in het bezit van een afgerond MBO+ diploma

Wat bieden wij?

• Een marktconform salaris conform CAO (o.a. pensioen, 26 vrije dagen),
• Vrolijk bestickerde bedrijfsauto, laptop en smartphone van de zaak
• Bedrijfsfeesten en uitjes
• Gezellige collega’s en een informele werksfeer
• Trainingen en opleidingen zodat je jezelf kan ontwikkelen
• Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Warmerdam op telefoonnummer 088-2337266. Past deze baan helemaal bij jou? Mooi! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Beercoo Schoonmaakgroep telt 850 medewerkers en is actief in de randstad vanuit 2 vestigingen, in Bergschenhoek en Woerden. Wij gaan voor een leuke samenwerking met klanten én collega’s. Positiviteit en een SMILE op het gezicht van iedereen waarmee wij samenwerken. Daar staan ons vrolijke smileylogo en de pay-off “da’s leuk!” voor!

Over Beercoo

Beercoo bestaat uit een schoonmaak- en een gevelonderhoudsbedrijf. Wij zijn actief in de Randstad en Utrecht met vestigingen in Bergschenhoek en Woerden.

Met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gaan wij voor een schoon gebouw; interieur en gevel.

Reageer op deze baan