Rayonleider Woerden 38 uur per week

RL.1 Rayonleider 1 Omgeving Woerden

Beercoo gaat leuk met elkaar om, groeit door het volgen van opleidingen, viert successen samen, is betrokken bij haar eigen mensen en bereikt mooie resultaten door het gewoon te doen. En dit allemaal voor een SMILE bij klanten en collega’s. Daarnaast is het doel om ons als goed werkgever te gedragen en om een positieve bijdrage te leveren aan de levens van onze medewerkers. Extra aandacht voor een beter leven.

Wil jij ook bijdragen aan de SMILE-visie? Dan ben jij de collega die wij zoeken. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een communicatief sterke rayonleider voor 38 uur per week.
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Functieomschrijving

Als rayonleider ben jij de schakel tussen Beercoo, medewerkers en klanten. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit: het leiden van de uitvoerende schoonmaakmedewerkers in een groot rayon met 30-100 medewerkers en een groot aantal klanten Je schakelt met objectleiders en de diverse afdelingen van Beercoo. Je zorgt voor een hoge klanttevredenheid, voert acquisitiegesprekken en stelt de offertes samen. Je bent eindverantwoordelijk voor personeelsbeheer, planning en financiële budgetten en je vervult een actieve rol in het voorkomen van ziekteverzuim.

Eisen van de functie

• Je bent flexibel, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden,
• Je hebt meerdere jaren leidinggevende ervaring, bij voorkeur op het gebied van schoonmaak,
• Je bent in het bezit van rijbewijs B
• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau

Wat bieden wij?

• Een marktconform salaris conform CAO (o.a. pensioen, 26 vrije dagen),
• Bedrijfsauto, laptop en smartphone
• Training en opleidingen, zodat je jezelf kan ontwikkelen,
• Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Warmerdam op telefoonnummer 088-2337266. Past deze baan helemaal bij jou? Mooi! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over Beercoo

Beercoo schoonmaakgroep is in 1986 opgestart. Nu, meer dan 30 jaar later, heeft Beercoo zich ontwikkeld tot een professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 850 SMILE medewerkers, vestigingen in Bergschenhoek en Woerden en een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Ons doel is op een leuke manier doorgroeien tot een Top 20 schoonmaakbedrijf, met behoud van ons regionale karakter. Wij gaan voor een 8+ ervaring bij zowel onze opdrachtgevers als medewerkers. Daarom gaan wij voor excellente kwaliteit, optimale klantbeleving en een SMILE bij onze medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en omgeving.

Reageer op deze baan