Ambulant objectleiding Regio Utrecht

Rayonleider 1 Omgeving Woerden

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland? Op een zelfstandige en moderne manier een glimlach op het gezicht van klanten en collega’s toveren? Is dat iets voor jou? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele schoonmaakproces. Je klanten bevinden zich voornamelijk in het midden-en kleinbedrijf. Bij deze klanten zorg je er samen met gemotiveerde medewerkers voor, dat je klanten blij worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen, inwerken en aansturen van je collega,s. Ook zorg je voor een prettige werksfeer en houd je de geleverde kwaliteit goed in de gaten. Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en proactief onderhouden van contact met je klanten behoort ook tot jouw werkzaamheden.

Geen 9-17 uur mentaliteit, want je telefoon kan sochtends om 7 uur al af gaan omdat 1 van je medewerkers ziek is geworden of savonds om 20 uur wordt je nog gebeld voor een alarm wat er niet op kan. Je kan op kantoor beginnen voor wat administratie werk of direct buiten in het veld met een medewerker een controle ronde lopen of een gesprek met de klant hebben. Hoe je de dag inplant dat bepaal jij helemaal zelf!! Die vrijheid geven wij je inruil voor een Beercoo Smile terug.

Eisen van de functie

Je hebt een MBO+ opleiding afgerond en hebt werkervaring als leidinggevende. Kennis van de schoonmaak is een pré, maar belangrijker is dat je duidelijk, daadkrachtig en vrolijk bent. Verder ben je service- en oplossingsgericht en stap je makkelijk bij onze klanten naar binnen. Je doet er alles voor om de Beercoo-smile op het gezicht van je collega’s en je klanten te toveren. Je bent ons visitekaartje en je herkent je in de bedrijfswaarden van Beercoo. Uiteraard ben je in bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijke werkomgeving met plezierige en gemotiveerde collega’s
  • Goede arbeidsvoorwaarden (zoals een auto van de zaak)

  • Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf Via ons opleidingscentrum stomen we je binnen drie maanden klaar voor de job!

Over Beercoo

Beercoo bestaat uit een schoonmaak- en een gevelonderhoudsbedrijf. Wij zijn actief in de Randstad en Utrecht met vestigingen in Bergschenhoek en Woerden.

Met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gaan wij voor een schoon gebouw; interieur en gevel.

Reageer op deze baan