Medewerkend voorvrouw/man Zaltbommel

Meewerkend voorman/-vrouw Schoonm.onderhoud I Omgeving Zaltbommel

Beercoo gaat leuk met elkaar om, groeit door het volgen van opleidingen, viert successen samen, is betrokken bij haar eigen mensen en bereikt mooie resultaten door het gewoon te doen. En dit allemaal voor een SMILE bij klanten en collega’s. Daarnaast is het doel om ons als goed werkgever te gedragen en om een positieve bijdrage te leveren aan de levens van onze medewerkers. Extra aandacht voor een beter leven.

Wil jij ook bijdragen aan de SMILE-visie? Dan ben jij de collega die wij zoeken. Voor een middelbare school in Zaltbommel zijn wij per direct op zoek naar een meewerkend voorvrouw/man voor 15 uur per week.
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en je start tussen
16.00 – 18.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Functieomschrijving

Als meewerkend voorman/vrouw verzorg je de schoonmaak van de openbare ruimtes, lokalen, sanitair en de controles daarop aan de hand van de DKS lijsten, ben je verantwoordelijk voor de klachtafhandeling, onderhoud je het contact met de klant, ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en voer je overleg met de objectleiding.

Eisen van de functie

• Je bent flexibel, enthousiast en representatief
• Je bent op korte termijn beschikbaar
• Je spreekt de Nederlandse taal
• Indien je al schoonmaakervaring hebt opgedaan is dit een pre
• Indien je in het bezit bent van de Basisopleiding Schoonmaken is dit een pré

Wat bieden wij?

• Een marktconform salaris conform CAO (o.a. pensioen, 26 vrije dagen)
• Training en opleidingen, zodat jij jezelf kan ontwikkelen!
• Bedrijfsfeesten en uitjes!
• Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Warmerdam op telefoonnummer 088-2337266. Past deze baan helemaal bij jou? Mooi! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over Beercoo

Beercoo schoonmaakgroep is in 1986 opgestart. Nu, meer dan 30 jaar later, heeft Beercoo zich ontwikkeld tot een professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 850 SMILE medewerkers, vestigingen in Bergschenhoek en Woerden en een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Ons doel is op een leuke manier doorgroeien tot een Top 20 schoonmaakbedrijf, met behoud van ons regionale karakter. Wij gaan voor een 8+ ervaring bij zowel onze opdrachtgevers als medewerkers. Daarom gaan wij voor excellente kwaliteit, optimale klantbeleving en een SMILE bij onze medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en omgeving.

Reageer op deze baan