Junior/Leerling Handyman

Medewerker algemeen schoonmaakonderhoud I Omgeving Bergschenhoek

Beercoo gaat leuk met elkaar om, groeit door het volgen van opleidingen, viert successen samen, is betrokken bij haar eigen mensen en bereikt mooie resultaten door het gewoon te doen. En dit allemaal voor een SMILE bij klanten en collega’s.

Wil jij ook bijdragen aan de SMILE-visie? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
Wij zijn op zoek naar een junior of leerling handyman voor 38 uur per week. Je wordt intern opgeleid tot allround handyman. De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag. Je start met je werkzaamheden om 06.00/ 07.00 uur en werkt 8 uur per dag, behalve op vrijdag dan ben je rond 14.00 klaar met werken. Da’s leuk! Voor deze vacature dien je in het bezit te zijn van een uur. rijbewijs B en eigen vervoer. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Functieomschrijving

Als junior of leerling handyman werk je samen met een ervaren collega welke je gaat begeleiden. Je rijdt samen met je collega in een auto van Beercoo langs alle klanten. Je werkzaamheden bestaan uit vloeronderhoud, bouwopleveringen en diverse specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

Eisen van de functie

• Je bent flexibel, enthousiast en representatief
• Je bent op korte termijn beschikbaar
• Je spreekt de Nederlandse taal
• Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer
• Indien je al ervaring hebt opgedaan als handyman of klusjesman is dit een pre

Wat bieden wij?

• Een marktconform salaris conform CAO (o.a. pensioen, 26 vrije dagen)
• Training en opleidingen, zodat jij jezelf kan ontwikkelen!
• Bedrijfsfeesten en uitjes!
• Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Warmerdam op telefoonnummer 088-2337266. Past deze baan helemaal bij jou? Mooi! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Beercoo Schoonmaakgroep telt 850 medewerkers die allemaal de SMILE-visie met zich meedragen en uiten. Wij gaan voor een leuke samenwerking met klanten én collega’s. Daar staat ons vrolijke smileylogo en de pay-off ‘Da’s leuk!’ voor!

Over Beercoo

Beercoo bestaat uit een schoonmaak- en een gevelonderhoudsbedrijf. Wij zijn actief in de Randstad en Utrecht met vestigingen in Bergschenhoek en Woerden.

Met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gaan wij voor een schoon gebouw; interieur en gevel.

Reageer op deze baan