Housekeeping Supervisor Amsterdam-West

Supervisor Omgeving Amsterdam

Beercoo gaat leuk met elkaar om, groeit door het volgen van opleidingen, viert successen samen, is betrokken bij haar eigen mensen en bereikt mooie resultaten door het gewoon te doen. En dit allemaal voor een SMILE bij klanten en collega’s. Daarnaast is het doel om ons als goed werkgever te gedragen en om een positieve bijdrage te leveren aan de levens van onze medewerkers. Extra aandacht voor een beter leven.

Wil jij ook bijdragen aan de SMILE-visie? Dan ben jij de collega die wij zoeken. Voor een hotel in Amterdam-West zijn wij per direct op zoek naar een flexibele housekeeping Supervisor die ook in het weekend beschikbaar is. De werktijden liggen tussen 09.00 – 16.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Functieomschrijving

Als Housekeeping Supervisor ben jij vooral goed in het organiseren van de werkprocessen in de hotelschoonmaak. Je stuurt een team van min.2 max. 10 medewerkers aan die de cabins / huisjes van dit project schoonhouden. Je maakt het rooster en de dagelijkse planning en volgens een controlelijst check je het werk van de medewerkers en help je mee waar het kan of moet. Bijzonderheden worden gedeeld met het hotel en wekelijks wordt er in een overleg bijzonderheden besproken en opgepakt. Op dagelijkse basis ben jij de verantwoordelijke.

Eisen van de functie

  • U bent flexibel, enthousiast en representatief.
  • U spreekt de Nederlandse of Engelse taal.
  • Indien u in het bezit bent van de Basisopleiding Schoonmaken is dit een pré.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijke werkomgeving met plezierige en gemotiveerde collega’s
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf

Over Beercoo

Beercoo schoonmaakgroep is in 1986 opgestart. Nu, meer dan 30 jaar later, heeft Beercoo zich ontwikkeld tot een professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 850 SMILE medewerkers, vestigingen in Bergschenhoek en Woerden en een compleet pakket aan schoonmaakdiensten.

Ons doel is op een leuke manier doorgroeien tot een Top 20 schoonmaakbedrijf, met behoud van ons regionale karakter. Wij gaan voor een 8+ ervaring bij zowel onze opdrachtgevers als medewerkers. Daarom gaan wij voor excellente kwaliteit, optimale klantbeleving en een SMILE bij onze medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en omgeving.

Reageer op deze baan