Housekeeping Medewerker Leiden

Housekeeper Omgeving Leiden

Beercoo gaat leuk met elkaar om, groeit door het volgen van opleidingen, viert successen samen, is betrokken bij haar eigen mensen en bereikt mooie resultaten door het gewoon te doen. En dit allemaal voor een SMILE bij klanten en collega’s.

Wil jij ook bijdragen aan de SMILE-visie? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Voor een hotel in Leiden zijn wij per 1 oktober 2020 op zoek naar meerdere flexibele housekeeping medewerkers. De werkdagen zijn maandag t/m zondag en de werktijden zijn tussen 09.00 – 15.00 uur. Solliciteer direct en word onze nieuwe collega!

Functieomschrijving

Als medewerker housekeeping draag je zorg voor de dagelijkse operatie op het gebied van kameronderhoud en voorbereiding voor goed ontvangst van de gasten. Je verzorgt het kameronderhoud volgens een controlelijst. De werkzaamheden zijn: opmaken van de bedden, schoonmaken van het meubilair en de badkamer, afvoeren van afval en het aanvullen van handdoeken en linnengoed.

Eisen van de functie

• Je bent flexibel, enthousiast en representatief
• Je bent op korte termijn beschikbaar
• Indien je al schoonmaak- of housekeeping ervaring hebt opgedaan is dit een pre
• Indien je in het bezit bent van de Basisopleiding Schoonmaken is dit een pré

Wat bieden wij?

• Een marktconform salaris conform CAO (o.a. pensioen, 26 vrije dagen)
• Training en opleidingen, zodat jij jezelf kan ontwikkelen!
• Bedrijfsfeesten en uitjes!
• Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen een leuk en professioneel bedrijf

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Warmerdam op telefoonnummer 088-2337266. Past deze baan helemaal bij jou? Mooi! Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Beercoo Schoonmaakgroep telt 850 medewerkers die allemaal de SMILE-visie met zich meedragen en uiten. Wij gaan voor een leuke samenwerking met klanten én collega’s. Daar staat ons vrolijke smileylogo en de pay-off ‘Da’s leuk!’ voor!

Over Beercoo

Beercoo bestaat uit een schoonmaak- en een gevelonderhoudsbedrijf. Wij zijn actief in de Randstad en Utrecht met vestigingen in Bergschenhoek en Woerden.

Met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gaan wij voor een schoon gebouw; interieur en gevel.

Reageer op deze baan