Functioneel applicatiebeheerder (32-38 uur)

Applicatiebeheerder Omgeving Bergschenhoek

Heb jij een brede interesse op het gebied van ICT en ben je niet bang om nieuwe dingen op te pakken? Dan ben je bij Beercoo aan het juiste adres. Wij zoeken een functioneel applicatiebeheerder die onze ICT-afdeling komt versterken!

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en verder ontwikkelen van onze administratieve systemen (o.a. AFAS, Planningssysteem W2C). Denk daarbij aan het opzetten en onderhouden van workflows in ons AFAS ERP systeem, digitale urenregistratie, het verder automatiseren van facturen en dossiers en het maken van dashboards met Power BI. Ook geef je support aan gebruikers. Het beheer van de hardware en de infrastructuur is uitbesteed aan een extern bedrijf. Telefonie, tablets, laptops en werkplekken beheren we zelf. In jouw rol als functioneel applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor de telefonie en tablets. Zo draag je bij aan gebruikersondersteuning en het oplossen van incidenten.

Wij zoeken een collega die gedreven is, zichzelf snel wegwijs maakt in onze systemen en zich in de breedte van het ICT-vak wil ontwikkelen. Wat er op je pad komt, pak jij beet. Daarbij ben je in staat om zowel samen met collega’s als zelfstandig verbeteringen te realiseren. Je werkt gestructureerd, projectmatig en besteed voldoende aandacht aan het implementeren van oplossingen in de organisatie.

Werkomgeving

“Het moet leuk werken zijn met én bij Beercoo”, daar gaan wij voor. Beercoo Schoonmaakgroep is een groeiende schoonmaakdienstverlener. Bij Beercoo werken bijna 850 medewerkers en we beschikken over vestigingen in Bergschenhoek en Woerden. Jij komt terecht op onze hoofdvestiging in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer), waar zo’n veertig collega’s werken. De afdeling ICT & Support telt drie collega’s, waarbij jij dé functioneel applicatiebeheerder bent.

Eisen van de functie

- Kennis/affiniteit met ERP-systemen en het functionele aspect van applicatiebeheer,
- Gevoel voor cijfers, analyses en dashboards/management rapportages,
- Uitgebreide kennis van MS Office (met name Excel) en Power BI,
- Hbo-denkniveau, richting ICT.

Persoonlijke eigenschappen
- Proactief, denkt mee.
- Analytisch,
- Procesgericht,
- Gedreven om nieuwe dingen te leren.

Wat bieden wij?

- Een goede werksfeer binnen een informele en groeiende onderneming,
- De ruimte om initiatief te nemen en verbeteringen op projectmatige wijze te organiseren,
- Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioen, 26 vrije dagen en een laptop.

Ben jij geknipt voor deze functie? Klik op de button ‘Reageer op deze baan’ om je cv en motivatiebrief achter te laten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Beercoo

Beercoo bestaat uit een schoonmaak- en een gevelonderhoudsbedrijf. Wij zijn actief in de Randstad en Utrecht met vestigingen in Bergschenhoek en Woerden.

Met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gaan wij voor een schoon gebouw; interieur en gevel.

Reageer op deze baan