Solliciteren & werken

Het is leuk werken bij Beercoo. Dus solliciteer op de functie die bij jou past! Lees hier hoe je solliciteert en wat er gebeurt als je bij ons komt werken.

Ben jij enthousiast? Zit je vol energie en heb je een passie voor schoonmaak of gevelonderhoud? Dan willen we graag dat je bij ons solliciteert!

Solliciteren doe je zo:

1. Ga naar vacatures en zoek je baan.
2. Open de vacature en kies voor “Reageer op deze baan”.
3. Vul je gegevens in en voeg je cv toe.
4. Klik op “Aanmaken” en jouw sollicitatie komt terecht bij de juiste persoon bij Beercoo.

Als je in aanmerking komt voor de functie, nemen we contact met je op en nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek maken we ook een afspraak over een eventueel vervolg.

Als je bij ons komt werken…

Inwerkperiode

Op je eerste werkdag word je opgevangen door een collega of jouw leidinggevende. In de eerste 8 weken doorloop je een inwerkprogramma. Hierbij is onder andere aandacht voor:

  • de basisinstructie schoonmaken,
  • wat Beercoo van je verwacht en wat jij van ons mag verwachten,
  • het personeelshandboek.

Contracten

Je krijgt eerst een contract / arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Hierbij geldt een proeftijd van 2 maanden. Als het werk je niet bevalt, dan kun je binnen deze proeftijd opzeggen zonder opzegtermijn. Dit geldt voor jou, maar ook voor Beercoo.

Heb je het naar je zin en gaat alles goed? Dan kan jouw arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd op termijn worden omgezet naar een vast contract. Da’s leuk!