Opleidingen

Schoonmaker, glazenwasser, objectleider of directeur. Meer leren over je vak door trainingen en opleidingen te volgen. Dat juichen wij van harte toe bij Beercoo. Voor iedereen, in iedere functie.

Je werk met plezier doen. En goed weten waar je mee bezig bent. Dat vinden wij belangrijk. Daar helpen trainingen en opleidingen bij.

Inwerkperiode

Meteen als je bij Beercoo begint, start je inwerkperiode al. Je leert de basis van het schoonmaakvak; van je directe collega’s en met een instructie bij introductie. Vervolgens neemt jouw leidinggevende in de eerste 8 weken nog verschillende dingen met je door. Van het ‘logboek’ tot ‘wat is een DKS-controle’.

Volgen van een opleiding

Na ongeveer 8 weken bespreek je met jouw leidinggevende hoe het tot nu toe is gegaan. Dan kiezen we ook al een moment dat je gaat beginnen met de Basisopleiding Schoonmaken of de Vakopleiding Glazenwasser bij SVS Opleidingen. Het is leuk, leerzaam en het geeft een goed gevoel om hiervoor je diploma te halen! Vaak volg je deze opleiding samen met een groep collega’s van Beercoo.

TOP 20 opleider in Nederland

Met deze manier van werken en opleiden is Beercoo zelfs een van de grootste opleiders in de schoonmaakbranche. We staan in de TOP20! En ook na behalen van je diploma dagen wij je uit om je verder te ontwikkelen!